Forum: Installing on a Windows Server

Page 1 of 59 1231151 ... LastLast

Forum: Installing on a Windows Server

    • Replies: 0
    • Views: 2,513
    9 Jul 2014, 03:20 PM Go to last post
  1. v139h Tried everything - Configure.php will not let me change/edit.

    Started by lissa, 23 Sep 2014 09:34 PM
    • Replies: 8
    • Views: 348
    24 Sep 2014, 01:56 PM Go to last post
  2. v153 Curltester error 77

    Started by jbartoli, 20 Sep 2014 07:21 PM
    • Replies: 4
    • Views: 278
    24 Sep 2014, 12:51 AM Go to last post
  3. Getting the "Whoops! Your session has expired."

    Started by raphael, 22 Aug 2014 05:46 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 765
    8 Sep 2014, 05:30 PM Go to last post
  4. v139h Error 1044 when importing DATABASE

    Started by Mthirty5, 10 Sep 2013 04:01 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,467
    1 Sep 2014, 12:39 AM Go to last post
  5. v153 ZC pages look screwed up after ssl setup

    Started by raphael, 21 Aug 2014 04:55 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 414
    22 Aug 2014, 04:22 AM Go to last post
    • Replies: 3
    • Views: 1,212
    18 Jul 2014, 07:46 PM Go to last post
  6. v151 Please assist with set up.

    Started by m3ngc, 30 Jun 2014 10:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 748
    1 Jul 2014, 05:13 PM Go to last post
  7. Side Boxes error on template install

    Started by rspencer129, 22 Jun 2014 05:00 PM
    • Replies: 2
    • Views: 491
    23 Jun 2014, 04:47 AM Go to last post
    • Replies: 8
    • Views: 698
    4 Jun 2014, 05:47 PM Go to last post
  8. v151 main_page=checkout_payment blank page

    Started by merk, 24 Feb 2014 08:58 AM
    • Replies: 8
    • Views: 2,402
    14 May 2014, 04:45 PM Go to last post
  9. Localhost - Can't login

    Started by UWouldLose, 10 May 2014 03:31 PM
    • Replies: 6
    • Views: 551
    13 May 2014, 01:53 AM Go to last post
  10. v151 locahost ->XAMPP 1.8.3 PHP 5.5.11

    Started by g2ktcf, 9 May 2014 04:29 PM
    • Replies: 1
    • Views: 382
    9 May 2014, 09:47 PM Go to last post
  11. v151 local XP system for testing, HOW, what do I need?

    Started by Bikerstuff, 6 May 2014 03:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,444
    9 May 2014, 09:12 AM Go to last post
  12. v151 From a subdomain to domain, transfer to root

    Started by EC web, 26 Mar 2014 04:39 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 1,735
    23 Apr 2014, 04:00 PM Go to last post
    • Replies: 7
    • Views: 5,601
    22 Apr 2014, 06:22 PM Go to last post
  13. help question EasyPHP reset admin password

    Started by lepitite, 6 Apr 2014 07:56 AM
    • Replies: 3
    • Views: 953
    6 Apr 2014, 08:26 AM Go to last post
  14. v151 redirecting a domain to subdomain - help needed

    Started by yanxin, 25 Mar 2014 08:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 676
    26 Mar 2014, 01:15 PM Go to last post
  15. 1-Click Mediatemple.net installer Log in issues

    Started by Tim Cooley, 26 Feb 2014 07:50 AM
    • Replies: 5
    • Views: 2,225
    27 Feb 2014, 10:24 PM Go to last post
  16. v139h help needed with backup and moving to another host

    Started by yanxin, 16 Feb 2014 06:26 AM
    • Replies: 8
    • Views: 752
    20 Feb 2014, 02:11 AM Go to last post
  17. link problem v151 Server error 500 when trying to move store to localhost

    Started by McLovin, 3 Feb 2014 07:42 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,421
    5 Feb 2014, 11:42 AM Go to last post
  18. v139f links not working on a site backup on localhost.

    Started by kevin_a, 24 Jan 2014 08:45 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,227
    26 Jan 2014, 04:02 AM Go to last post
  19. v151 using easyphp getting CURL and CURL SSL support error

    Started by lepitite, 6 Jan 2014 01:51 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,166
    6 Jan 2014, 02:48 PM Go to last post
  20. v151 Need to know how to uninstall

    Started by missinglife, 26 Nov 2013 11:19 PM
    • Replies: 5
    • Views: 4,370
    27 Nov 2013, 12:23 AM Go to last post
  21. v151 Clean install, admin won't log in. WAMP

    Started by Pepperfire, 26 Sep 2013 05:24 PM
    • Replies: 2
    • Views: 6,060
    9 Nov 2013, 09:57 PM Go to last post
  22. v139h Arvixe Hosting - configure.php not loading

    Started by tomk, 20 Sep 2013 04:27 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,668
    25 Sep 2013, 07:38 PM Go to last post
  23. v150 Sales Message goes here

    Started by ElizaKaye, 22 Sep 2013 11:50 PM
    • Replies: 1
    • Views: 768
    23 Sep 2013, 03:37 AM Go to last post
    • Replies: 3
    • Views: 937
    22 Sep 2013, 11:18 PM Go to last post
  24. v151 Installing error - SQL - Connection to Database failed

    Started by rashriaz, 12 Sep 2013 10:35 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,198
    13 Sep 2013, 11:37 AM Go to last post

 
Page 1 of 59 1231151 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •