Forum: Installing on a Linux/Unix Server

Page 1 of 117 1231151101 ... LastLast

Forum: Installing on a Linux/Unix Server

  1. v153 Admin page is almost blank

    Started by Legolas, 28 Jul 2014 05:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 881
    14 Aug 2014, 10:43 PM Go to last post
  2. Customer Logins are not secure

    Started by motherwestwind, 13 Aug 2014 09:42 PM
    • Replies: 2
    • Views: 104
    14 Aug 2014, 07:26 AM Go to last post
  3. v153 "This webpage has a redirect loop" on new install of 1.5.3

    Started by vroy, 5 Aug 2014 01:09 PM
    • Replies: 9
    • Views: 495
    10 Aug 2014, 11:24 AM Go to last post
  4. v153 Admin login does not default to login but to index

    Started by jybwatson, 8 Aug 2014 07:20 PM
    • Replies: 5
    • Views: 201
    9 Aug 2014, 02:52 PM Go to last post
  5. SQL Patches with TYPE=MyISAM are failing

    Started by ozetrade, 17 Apr 2012 07:42 AM
    • Replies: 5
    • Views: 2,254
    8 Aug 2014, 10:34 PM Go to last post
  6. How do I turn on Featured Products

    Started by I wish I could, 10 Apr 2014 01:21 PM
    • Replies: 3
    • Views: 304
    7 Aug 2014, 11:55 AM Go to last post
  7. v153 PHP and MySQL version recommendation?

    Started by RixStix, 4 Aug 2014 09:16 PM
    • Replies: 1
    • Views: 229
    5 Aug 2014, 01:32 AM Go to last post
  8. v153 Will not install: blank white page

    Started by RixStix, 9 Jul 2014 02:41 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 19
    • Views: 609
    4 Aug 2014, 11:47 PM Go to last post
  9. v153 Images in admin dont show 403 Error

    Started by l3ackdraft, 31 Jul 2014 09:45 PM
    • Replies: 1
    • Views: 180
    31 Jul 2014, 10:05 PM Go to last post
  10. v153 Admin Section not requiring user/pass authentication??

    Started by regjimbob, 30 Jul 2014 04:45 AM
    • Replies: 7
    • Views: 242
    31 Jul 2014, 04:08 PM Go to last post
  11. v153 Templates do not load:: nginx

    Started by Acenet, 26 Jul 2014 06:43 PM
    • Replies: 3
    • Views: 269
    29 Jul 2014, 06:09 AM Go to last post
  12. Not sure about content configure.php files

    Started by vlieger, 22 Jul 2014 03:52 PM
    • Replies: 5
    • Views: 790
    23 Jul 2014, 08:45 PM Go to last post
  13. v150 404 On Add to Cart, Customer Account Setup, Customer Login

    Started by patyork, 30 Aug 2012 12:35 AM
    • Replies: 6
    • Views: 974
    23 Jul 2014, 01:22 AM Go to last post
  14. v153 Admin menu is blank

    Started by George Fivaz, 21 Jul 2014 01:51 PM
    • Replies: 2
    • Views: 214
    22 Jul 2014, 06:08 PM Go to last post
  15. application error v153 Install ZC 1.5.3 - Call to undefined method queryFactory

    Started by Joaonv, 17 Jul 2014 06:04 PM
    • Replies: 1
    • Views: 258
    18 Jul 2014, 09:26 PM Go to last post
  16. v153 Install Fails without mysqli enabled

    Started by dbltoe, 12 Jul 2014 07:39 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 443
    14 Jul 2014, 11:01 PM Go to last post
  17. v153 stalls at database setup during installation

    Started by timwkrause, 12 Jul 2014 07:13 PM
    • Replies: 1
    • Views: 233
    13 Jul 2014, 02:53 AM Go to last post
  18. v151 Unknown column in configuration table

    Started by wazm, 9 Jul 2014 11:44 PM
    • Replies: 9
    • Views: 353
    10 Jul 2014, 11:57 PM Go to last post
  19. application error v153 1.5.3 not support on MySQL 5.0.96?

    Started by explorer1979, 9 Jul 2014 07:49 AM
    • Replies: 4
    • Views: 438
    10 Jul 2014, 03:50 PM Go to last post
  20. v151 Which config file has info in it?

    Started by motherwestwind, 29 Jun 2014 06:14 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 39
    • Views: 914
    7 Jul 2014, 07:47 PM Go to last post
  21. v151 Please help! I've lost my connection to my database

    Started by motherwestwind, 30 Jun 2014 02:14 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 565
    4 Jul 2014, 11:15 AM Go to last post
  22. v139h New Server install question (cpanel Godaddy)

    Started by ride22, 24 Jun 2014 02:25 AM
    • Replies: 2
    • Views: 356
    24 Jun 2014, 04:55 AM Go to last post
  23. red flag v150 Transfer to new server

    Started by gmonnet, 16 Jun 2014 09:01 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 27
    • Views: 860
    19 Jun 2014, 07:39 PM Go to last post
  24. MySQL version

    Started by RixStix, 17 Jun 2014 12:10 AM
    • Replies: 2
    • Views: 237
    17 Jun 2014, 01:17 AM Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 911
    3 Jun 2014, 06:32 PM Go to last post
  25. v151 PHP errors during Migration to OpenShift host

    Started by zzfozz, 27 May 2014 02:26 PM
    • Replies: 4
    • Views: 872
    27 May 2014, 04:10 PM Go to last post
  26. help question v151 Blank page when I try to install any add

    Started by Kayz, 27 May 2014 11:20 AM
    • Replies: 2
    • Views: 306
    27 May 2014, 01:01 PM Go to last post
  27. v151 Can't stay logged in

    Started by notset4life, 20 May 2014 04:51 PM
    • Replies: 2
    • Views: 744
    26 May 2014, 10:05 PM Go to last post

 
Page 1 of 117 1231151101 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •