Page 1 of 27 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 261
  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    25
    Plugin Contributions
    0

    Default Add Customers from admin addon

    Hello. I am having trouble installling the "add customer from admin" addon. I have uploaded all the files as instructed, and have the form to fill out for the customer, but when I hit submit, I get the following error:

    Not Found (404)
    The requested URL /admin/add_customers.php?action=add_complete was not found on this server.

    I really hope someone can help, because this is a very important addon for me since we take a lot of orders over the phone. This will save me from having to create a new account through the store every time, then emailing every customer with their username and password.

    if this does not work, is there some way to add them as a customer in my database, but not create an online logon for them so that i could track them but would not have to notify them of the new account?

    Thank you very much!

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    44
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Add Customers from admin addon

    i am having the same problem...any help out there?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    AZ
    Posts
    1,895
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Add Customers from admin addon

    My guess is that you are missing a file.

    Make sure you have the file that is supposed to be in the admin folder - at the same level as admin / includes

    Tina

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    44
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Add Customers from admin addon

    i uploaded all file in the add on pack to the admin folder as it was packaged, as instructed); i even downloaded and installed the previos version, and then the newest version thinking that i had missed something...it fails regardless of input or email requirement

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    97
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Add Customers from admin addon

    I am having the same issue, the file is there.
    HELP Please!

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    AZ
    Posts
    1,895
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Add Customers from admin addon

    What seems to have worked as a work-around until this version can be fixed (with a little password issue) is to use the file from the older version of this module.

    Tina

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    97
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Add Customers from admin addon

    where would I get the older version?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    AZ
    Posts
    1,895
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Add Customers from admin addon

    Quote Originally Posted by nikki72 View Post
    where would I get the older version?
    Look here: http://www.zen-cart.com/index.php?ma...roducts_id=454

    Select version 1.01 (although the file I used was from 1.0). This may resolve the little password issue I mentioned, but haven't tested it.

    Tina

  9. #9
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Acton, California
    Posts
    447
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Add Customers from admin addon

    Open add_customer.php in a text editor and look for this line..

    Code:
    <form method="POST" action="/admin/add_customers.php?action=add_complete">
    Remove the /admin/ and all should work....

    Code:
    <form method="POST" action="add_customers.php?action=add_complete">
    The file is called from admin and should not have to address itself. I had the same error, and found it due to renaming admin to something else.
    Dave
    FourSaleBuyU.com (true Auction and 'Make-an-Offer' site)

  10. #10
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    44
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Add Customers from admin addon

    came across this:

    http://www.zen-cart.com/forum/showthread.php?t=115890

    and looked at the file

    add_customers.php

    - the lines did not have the "../" only "/" before the admin call...seems to work fine now

 

 
Page 1 of 27 12311 ... LastLast

Similar Threads

  1. Add customer from admin addon
    By jordan8201 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 13
    Last Post: 27 Jan 2010, 03:48 PM
  2. Additional Customers Fields Addon SQL problem
    By Dasha in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 12 Sep 2008, 05:41 PM
  3. Add customer from Admin addon
    By wireyourworld in forum Managing Customers and Orders
    Replies: 3
    Last Post: 4 Apr 2008, 05:45 PM
  4. Admin Notes addon
    By MtnVision in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 13 Dec 2007, 08:04 PM
  5. is admin profile addon safe?
    By deado in forum Customization from the Admin
    Replies: 2
    Last Post: 3 Jun 2006, 10:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •