Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Product description second language

    How do I have pages for products in a second language?

    How do I edit define pages? Right now, they display the sample test in the italian language. If I go to the admin section it allows me to edit only the english pages.
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    Just noticed upper left corner of admin has language drop down menu.

    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    UK and Ireland
    Posts
    259
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Product description second language

    ah there goes your chance of needing to learning italian..... ;-)
    The JSWeb Team
    Providing Zen Cart Hosting, Design and Support services to help your business succeed online!
    JSWeb | UK / Ireland ZenCart Design and Hosting Specialists

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    OK some things are working great here. But I am getting a 400 error when I translate the category description using cut and paste.

    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Probable reasons are:
    • You sent a plain HTTP request to an SSL-enabled server port. Instead please use the HTTPS protocol to access this URL, like this: https://example.com:8443/</B>
    • You made a typo in the request, e.g., typed a comma instead of a colon. Please re-check the URL.
    Please contact your webmaster if you are not sure what goes wrong.

    If a manually type it word for word it will work.

    If I use google translate and cut and paste I get the 400 error.
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    How come I keep answering my own questions.

    IE 400 error but works great in firefox.

    Well it worked once in firefox, now it wont work there either.
    Last edited by pixelpadre; 20 Dec 2009 at 05:05 PM.
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    This is weird. I can use google translate to translate product description. Cut and paste worked fine.

    But when I use google translate for the category description and try to cut and paste I get the 400 error.

    If I create a simple text doc as a test, I can cut and paste it in category description and save it perfectly.

    hmmmmm
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  7. #7
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    OK I have answered my own question again. The accent marks made the upload impossible. Once I replace the italian letters with american letters it worked. Thanks for your help.
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  8. #8
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Eustis, Florida, USA, EARTH
    Posts
    400
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product description second language

    From the server error logs:

    [msg "UTF8 Encoding Abuse Attack Attempt"]
    ZC v1.5 "I was so much older then...I'm younger than that now"

  9. #9
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    60,443
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    51

    Default Re: Product description second language

    As stated in your other post on the same topic, that's a mod_security rule configured by your hosting company. Only they can fix that.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 125
    Last Post: 6 Jan 2014, 01:18 AM
  2. Add more info link to product listing description when description is truncated
    By MaureenT in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 11
    Last Post: 16 Sep 2010, 05:44 PM
  3. language support for "tax description"?
    By dinosoup in forum Currencies & Sales Taxes, VAT, GST, etc.
    Replies: 1
    Last Post: 11 Nov 2007, 05:52 AM
  4. Product description in product more info in html format but not in product listing?
    By this side up in forum Customization from the Admin
    Replies: 1
    Last Post: 18 Dec 2006, 06:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •