Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    339
    Plugin Contributions
    0

    cart error Admin/Tools/Admin settings gives a Blank Page

    When I go to the Admin?tools/admin settings and click it returns a blank page.
    Don't know why, it was working yesterday.
    Help please

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    339
    Plugin Contributions
    0

    cart error Re: Admin/Tools/Admin settings gives a Blank Page

    Can anybody help with this situation. I've checked all file changes back to last week and nothing was changed. Nav title says admin/admin.php. but like I said nothing has been changed or altered in all these files.
    I don't know if this link not opening could affect other parts of the Zen Cart installation.
    Thanks for you help again.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    60,552
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    145

    Default Re: Admin/Tools/Admin settings gives a Blank Page

    A quick search in the Tutorials/FAQ section of the Zen Cart site, using the term "blank page" brings up this article: http://tutorials.zen-cart.com/index.php?article=82 ... And, reading that you'll find that using the handy utility mentioned in step 2a will equip you with the means of finding out where problems are likely occurring.

    It's likely related to a bad upload of files during your recent upgrade, or something similar. That's also discussed in that FAQ article.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.



  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    339
    Plugin Contributions
    0

    Have a Drink Re: Admin/Tools/Admin settings gives a Blank Page

    Good Morning DrByte,
    I had already downloaded the Debug Module and tried it in bothe the admin/includes/extra_configures and in the includes/extra_configures, both ways doesn't return any DeBug files in the cache file. I had used the Debug Program before with success.
    I've only installed one new module, and that is the Newsletter module, and I've compared the overwritten files with previous ones to see if there were any possible Syntax errors. Couldn't see any.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 3 Mar 2008, 12:16 PM
  2. Admin > Tools > Template Selection = blank screen?
    By billmads in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 8
    Last Post: 3 Jun 2007, 03:04 AM
  3. EZ Page link missing from admin>tools after upgrade
    By craftzombie in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 4
    Last Post: 16 Dec 2006, 02:43 AM
  4. blank admin page admin/index.php
    By stevejohnson in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 2
    Last Post: 8 Jun 2006, 05:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •