Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Sidebox Anywhere is not working for me

    Hello all,
    I am using ZC version 1.3.9c on WAMP Server (for development). I tried to embed Specials sidebar, using Sidebox Anywhere version v1.3.8, to my a CMS site but without luck.
    On the CMS, I have this code as per instruction:
    $zcSBmodule = 'whats_new.php';
    require ("I:/wamp/www/onlinestore/single_sidebox.php");
    However, my attempt is without luck.
    I managed to trace it to these lines inside includes/autoload_func.php

    if (file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'init_includes/overrides/' . $entry['loadFile'])) {
    $baseDir = DIR_WS_INCLUDES . 'init_includes/overrides/';
    }
    When it reached file_exist, the whole script just crashed without any output.
    It looks like got to do with $entry['loadFile'] but I am not experience with ZC to know what is going on.
    Any help would be good.
    Note though, the ZC site works.

    Regards,

    Robert Bui

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Sidebox Anywhere is not working for me

    Hmmmm I've eventually traced the issue to this line inside init_db_config_read.php


    $configuration = $db->Execute('select configuration_key as cfgkey, configuration_value as cfgvalue
    from ' . TABLE_CONFIGURATION, '', $use_cache, 150);


    I also made a test script in which case I placed in the same directory as ZC. It works as expected.

    So, my suspion would be got to do with file/directory path in one of the variables.

    I called the single_sidebox from the root of the site while ZC lives under a directory underneath the root. This is not working....

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Sidebox Anywhere is not working for me

    OK.... I worked out it's conflicting with Joomla. Still trying to work out WHAT and HOW to resolve.

 

 

Similar Threads

  1. My sidebox links aren't working
    By tabitha in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 21 Jan 2010, 06:58 PM
  2. Blank Sidebox Mod : Is it still working
    By strettie in forum Addon Sideboxes
    Replies: 7
    Last Post: 18 Apr 2009, 08:30 PM
  3. Document categories sidebox not working?
    By toothpick in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 1
    Last Post: 25 Aug 2008, 02:19 AM
  4. sidebox controller not working
    By kkrusty in forum Basic Configuration
    Replies: 1
    Last Post: 25 Jul 2008, 10:24 AM
  5. Manufacturer sidebox not working
    By zarrelli in forum Addon Sideboxes
    Replies: 8
    Last Post: 22 Sep 2006, 12:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •