Page 7 of 36 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 357
  1. #61
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    9,029
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by callmeal View Post
    Uh oh... I was going to use on a live site - what should I be using instead? Is it the old one that I had that didn't have quantities in the dropdown?
    You NEVER use anything BETA on a live site.. BETA means it is in DEVELOPMENT/TESTING phase, and not a production ready release.. I personally would NEVER use a beta release of ANY add-on on a live site no matter how much I think I NEED it..

    So to answer your question I don't know what you SHOULD use.. I do know two things..

    1. ALL of the the 4.0 versions of SBA (EXCEPT the last release by Kuroi) are BUGGY AS HECK, and wouldn't (and don't) use ANY of them!
    2. ALL of the the 4.0 versions of SBA will NOT work with Zen Cart v1.5

    You can either be patient and WAIT for the final release of SBA 5.0 or if you need this NOW and cannot wait for the stable final release, invest in a developer to get SBA PRODUCTION ready for you.


    Hope that helps
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  2. #62
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    North Highlands, California 95660
    Posts
    285
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    With that said. I do use it on one of my clients live site. If you are going to use on a live site. You need to test the heck out of it on a test site. Make sure no bugs are going to prevent your customer from ordering a product.

    Right now one if the major bug is with attribute types. Radio, checkbox, and text do not work. I am working on a fix in the limited spare time I have. So if you use those type of form selector. Do not use this on a live site. It will not work.

    Also on customer invoices it doesn't have any warning that the item is out of stock or are on backorder. So if you allow checkout with out of stock items. They only get a warning at the beginning of the checkout stage. Nothing in customer invoice and or emails.
    http://www.sidewalkstyles.com Comfort Footwear, Accessories and More.
    creinold SBA with Dynamic Drop Downs latest Alpha release: http://www.sidewalkstyles.com/creino...art_V1.5.0.zip

  3. #63
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    9,029
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by creinold View Post
    With that said. I do use it on one of my clients live site. If you are going to use on a live site. You need to test the heck out of it on a test site. Make sure no bugs are going to prevent your customer from ordering a product.
    The difference is YOU wrote/updated this add-on, so you are in a better position to quickly address issues that may arise for your client than the average shopowner who is not code savvy.. Plus you have made it clear in previous posts that you will not be providing a LOT of support for this add-on. Given these two things IMHO shopowners who are NOT code savvy, and are considering using this on a live shop (when it's still a BETA release) should consider waiting for this to be a FINAL release before using it on a live shop.

    Quote Originally Posted by creinold View Post
    Right now one if the major bug is with attribute types. Radio, checkbox, and text do not work. I am working on a fix in the limited spare time I have. So if you use those type of form selector. Do not use this on a live site. It will not work.

    Also on customer invoices it doesn't have any warning that the item is out of stock or are on backorder. So if you allow checkout with out of stock items. They only get a warning at the beginning of the checkout stage. Nothing in customer invoice and or emails.
    I will be waiting patiently for these fixes before using this add-on.. I LOVE everything else you've done with SBA thus far, and I can't wait to see the final release with all of these features in place.
    Last edited by DivaVocals; 18 Mar 2012 at 06:31 PM.
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  4. #64
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    41
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Cool, thanks folks for the warnings - I didn't actually know it was a beta so now I do. I actually only loaded Zencart 1.5 so as to use this addin, so I'm happy to go back to the old version.

    Regarding the previous releases, I think there were only ones that didn't show stock available by attribute until checkout - is that correct?
    Can anybody tell me whether they would then stop the person from buying it, or would they allow it to be bought on backorder AND tell me that the person had been warned of this, so that I'd know? I suppose if they can still backorder and I'm notified that they know about the delay, I can use that for now until Creinold's is in alpha... it's just that I struggle with knowing the ins and outs of what they do and don't do until I actually try using it which is a long process!

  5. #65
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    9,029
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by callmeal View Post
    Cool, thanks folks for the warnings - I didn't actually know it was a beta so now I do. I actually only loaded Zencart 1.5 so as to use this addin, so I'm happy to go back to the old version
    The title of this thread says this is a BETA add-on (Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)) as does creinold's original post announcing this version's development..
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  6. #66
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    41
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    The title of this thread says this is a BETA add-on (Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)) as does creinold's original post announcing this version's development..
    You might remember I didn't start on this thread, I started on the v4 one where I was told that only Creinold's addin would do what I needed. Once I had upgraded to zen cart 1.5 and went looking for Creinold's add in link at that point, I probably should have noticed, but I was really just looking for a link.
    Not that it's particularly relevant, I think Creinold's add in is great and I might use it anyway, I was just saying that I hadn't realised I shouldn't be using it on a live site.

  7. #67
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    9,029
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by callmeal View Post
    You might remember I didn't start on this thread, I started on the v4 one where I was told that only Creinold's addin would do what I needed. Once I had upgraded to zen cart 1.5 and went looking for Creinold's add in link at that point, I probably should have noticed, but I was really just looking for a link.
    Not that it's particularly relevant, I think Creinold's add in is great and I might use it anyway, I was just saying that I hadn't realised I shouldn't be using it on a live site.
    I wouldn't use any beta version of an add-on on a live site.. Even the Zen Cart admins STRESSED not using the beta versions of Zen Cart v1.5 on a live site.. It's not a good practice IMHO.. The recent issue with additional images is a good example of why I suggest waiting until there is a final release..
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  8. #68
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Hi creinold,

    I have installed your latest version on my test site and for some reason I do not see "Products with Attributes" in my catalog drop down menu. I saw in earlier posts that there was an issue with that, but it seems like you fixed it. So I assume I've done something wrong. Any ideas?

    By the way, thank you very much for updating this module.

  9. #69
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    9,029
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Quote Originally Posted by sts558 View Post
    Hi creinold,

    I have installed your latest version on my test site and for some reason I do not see "Products with Attributes" in my catalog drop down menu. I saw in earlier posts that there was an issue with that, but it seems like you fixed it. So I assume I've done something wrong. Any ideas?

    By the way, thank you very much for updating this module.
    Not a problem with the latest version at all.. But it does sound like the SQL install which would add SBA to your admin menu did not get done correctly... Double check your install..
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  10. #70
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    North Highlands, California 95660
    Posts
    285
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Stock by Attributes 5.0 Beta (for v1.5.0)

    Like Diva said, please check your database to see if it got inserted correctly. Did you install a previous version before?
    http://www.sidewalkstyles.com Comfort Footwear, Accessories and More.
    creinold SBA with Dynamic Drop Downs latest Alpha release: http://www.sidewalkstyles.com/creino...art_V1.5.0.zip

 

 
Page 7 of 36 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Similar Threads

  1. problem with Stock By Attribute -- Manage Attributes Stock tool
    By abran1984 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 10 Nov 2011, 06:23 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 3 Aug 2011, 08:15 AM
  3. Migrating Products With Attributes Stock to Stock By Attributes
    By agent_44 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 4 Oct 2009, 02:52 PM
  4. Stock level indicator, for stock by attributes controller
    By vandiermen in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 13 Nov 2008, 09:49 AM
  5. Stock by attributes show stock levels placement error
    By fradesigns in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 17 Oct 2007, 01:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •