Page 46 of 59 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 451 to 460 of 585
  1. #451
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    South Australia, Australia
    Posts
    55
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    how can I tell what files I am missing as I haven't deleted any files and only uploaded from the zen cart wesite where the template is

  2. #452
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Quote Originally Posted by tjturner View Post
    how can I tell what files I am missing as I haven't deleted any files and only uploaded from the zen cart wesite where the template is
    I don't know how anyone can explain this any better/differently.. You need to make sure that ALL the LANGUAGE files from the template are in place.. (the files in the includes/languages folder in the template install files)
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  3. #453
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    So my turn to ask a question on customizing this template.. Please see my site in development

    http : // clientmybeautyaddiction . overthehillweb . com/

    If you look in the lower right corner of the footer menu next to the Facebook chicklet, can you see that little corner of white peeking out from the rounded corner of the footer background??? How do I make that go POOF!!

    I've still got some cross browser issues to work out too.. (the site looks FUNKY -- and not in the cool MUSICAL sense of funky -- in IE 7 and 8) If I get stuck, I may be back for help on those things too..
    Last edited by DivaVocals; 26 Mar 2012 at 06:42 PM.
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  4. #454
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    http://www.picaflor-azul.com
    Posts
    5,190
    Plugin Contributions
    44

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    So my turn to ask a question on customizing this template.. Please see my site in development

    http : // clientmybeautyaddiction . overthehillweb . com/

    If you look in the lower right corner of the footer menu next to the Facebook chicklet, can you see that little corner of white peeking out from the rounded corner of the footer background??? How do I make that go POOF!!

    I've still got some cross browser issues to work out too.. (the site looks FUNKY -- and not in the cool MUSICAL sense of funky -- in IE 7 and 8) If I get stuck, I may be back for help on those things too..
    Well, I got rid of it by changing the background color in the #headerWrapper to transparent. This should really not be effecting the footer so my guess (the cross browser problems are also a symptom) is that you have a mistake somewhere in your xhtml. The template right out of the box has been cross browser tested and works with ie9, ie8, ie7, firefox, chrome, and safari, so I would look first at any modifications you have made.

    A run through the validator does show a missing </div> tag:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

    Thanks,

    Anne
    Custom Zen Cart Design & Templates
    Enhance your site with our 29 Free Zen Cart Templates Plus 10 Free Zen Cart Modules.
    Check them out!

  5. #455
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Hey Anne.. thanks for the response..

    I tried updating the #headerWrapper to transparent, but it means the daisy background now show through on the header.. (not a good look with the logo..) I am curious as to why the header background color displays in the footer.. Hmmmmm

    As far as other mods to the template they were all minor changes. The only things I did were:

    • Change the logo and background
    • Added the rounded borders on the header and footer
    • Changed the top margin to bring the whole site up a few pixels

    I'll look into the missing </div> but that may be from an add-on install, not a specific template modification..

    Quote Originally Posted by picaflor-azul View Post
    Well, I got rid of it by changing the background color in the #headerWrapper to transparent. This should really not be effecting the footer so my guess (the cross browser problems are also a symptom) is that you have a mistake somewhere in your xhtml. The template right out of the box has been cross browser tested and works with ie9, ie8, ie7, firefox, chrome, and safari, so I would look first at any modifications you have made.

    A run through the validator does show a missing </div> tag:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

    Thanks,

    Anne
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  6. #456
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Found it!!! Amazing how making one small change and BAM!!! everything (including the funky IE display) is all better..

    Changed /includes/templates/custom_template/common/tpl_header.php from:
    Code:
    <div id="logoWrapper">
        <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?>
          <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?></div>
    
    </div>
    to
    Code:
    <!--bof-Logo Wrapper-->
        <div id="logoWrapper">
            <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?></div>
            <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?></div>
        </div>
    <!--eof-Logo Wrapper-->
    And with that change, that the missing </div> validation error is gone. I also was able to move my rounding CSS to the right container.. I applied it to #logoWrapper because it would not work correctly when applied to #headerWrapper initially. After making the change above, I re-applied it back to #headerWrapper as it should be.. (Once I get PIE all configured then older versions of IE will see the CSS rounded borders as well.. )

    Now all is kinda right with the world.. Thanks for the nudge in the right direction..


    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    Hey Anne.. thanks for the response..

    I tried updating the #headerWrapper to transparent, but it means the daisy background now show through on the header.. (not a good look with the logo..) I am curious as to why the header background color displays in the footer.. Hmmmmm

    As far as other mods to the template they were all minor changes. The only things I did were:

    • Change the logo and background
    • Added the rounded borders on the header and footer
    • Changed the top margin to bring the whole site up a few pixels

    I'll look into the missing </div> but that may be from an add-on install, not a specific template modification..
    Last edited by DivaVocals; 27 Mar 2012 at 07:20 PM.
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  7. #457
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Just wanted to post a follow-up..

    So I double checked, and it looks like that missing </div> is not due to any modifications I might have made to the template (I was pretty sure I didn't remove it). The </div> is also missing from the template package files. I did a quick comparison of the default tpl_header.php file and found that the </div> is in the original file. I also looked at random sampling of client sites using this same template and see that the </div> is missing from a few of their sites as well..

    So I need to ask is this truly an issue and I have resolved it or was the </div> REALLY not supposed to be there and in implementing my fix, did I unknowingly create an issue for myself??

    I've doubled checked and everything seems fine so I'm sure it's okay.. However, I am asking more out of curiosity at this point, but also to make sure I really did fix the issue. So if I use this template again I know to fix this for future applications..

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    Found it!!! Amazing how making one small change and BAM!!! everything (including the funky IE display) is all better..

    Changed /includes/templates/custom_template/common/tpl_header.php from:
    Code:
    <div id="logoWrapper">
        <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?>
          <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?></div>
    
    </div>
    to
    Code:
    <!--bof-Logo Wrapper-->
        <div id="logoWrapper">
            <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?></div>
            <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?></div>
        </div>
    <!--eof-Logo Wrapper-->
    And with that change, that the missing </div> validation error is gone. I also was able to move my rounding CSS to the right container.. I applied it to #logoWrapper because it would not work correctly when applied to #headerWrapper initially. After making the change above, I re-applied it back to #headerWrapper as it should be.. (Once I get PIE all configured then older versions of IE will see the CSS rounded borders as well.. )

    Now all is kinda right with the world.. Thanks for the nudge in the right direction..
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  8. #458
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    http://www.picaflor-azul.com
    Posts
    5,190
    Plugin Contributions
    44

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    Just wanted to post a follow-up..

    So I double checked, and it looks like that missing </div> is not due to any modifications I might have made to the template (I was pretty sure I didn't remove it). The </div> is also missing from the template package files. I did a quick comparison of the default tpl_header.php file and found that the </div> is in the original file. I also looked at random sampling of client sites using this same template and see that the </div> is missing from a few of their sites as well..

    So I need to ask is this truly an issue and I have resolved it or was the </div> REALLY not supposed to be there and in implementing my fix, did I unknowingly create an issue for myself??

    I've doubled checked and everything seems fine so I'm sure it's okay.. However, I am asking more out of curiosity at this point, but also to make sure I really did fix the issue. So if I use this template again I know to fix this for future applications..
    The </div> is not actually missing from the tpl_header.php file. If you look at the code from the beginning of the headerWrapper down to the bottom of the file carefully matching the <div> and </div> tags you will see that they all match up:

    Code:
    <div id="headerWrapper">
    
    
    <!--bof-branding display-->
    		 <div id="logoWrapper">
    		      <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?>
    		      <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?>
    		      </div><!--eof tagline-->
    		      </div><!--eof logo-->
    <?php if (HEADER_SALES_TEXT != '' || (SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 != '' && $banner = zen_banner_exists('dynamic', SHOW_BANNERS_GROUP_SET2))) { ?>
    
          	 	</div><!--eof logoWrapper-->
    		<div id="taglineWrapper">
    <?php
                  if (HEADER_SALES_TEXT != '') {
    ?>
    
    <?php
                  }
    ?>
    		</div><!--eof taglineWrapper-->
    <?php
                  if (SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 != '' && $banner = zen_banner_exists('dynamic', SHOW_BANNERS_GROUP_SET2)) {
                    if ($banner->RecordCount() > 0) {
    ?>
          <div id="bannerTwo" class="banners"><?php echo zen_display_banner('static', $banner);?>
          </div><!--eof bannerTwo-->
    <?php
                    }
                  }
    ?>
        
    <?php } // no HEADER_SALES_TEXT or SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 ?>
    
    <br class="clearBoth" />
    <!--eof-branding display-->
    
    <!--eof-header logo and navigation display-->
    
    <!--bof-navigation display-->
    <div id="navMainWrapper">
         <div id="navMain">
         	  <ul class="back">
    	      <li><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">'; ?><?php echo HEADER_TITLE_CATALOG; ?></a> | </li>                                                   <li><?php echo '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">'; ?><?php echo HEADER_TITLE_CONTACT_US; ?></a> | </li>
    	      <?php if ($_SESSION['customer_id']) { ?>
    	      <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_LOGOFF; ?></a> | </li>
    	      <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT; ?></a> | </li>
    	      <?php
    	      } else {
    	      if (STORE_STATUS == '0') {
    	      ?>
         	      <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_LOGIN; ?></a> | </li>
                  <?php } } ?>
      	      <li><img src="includes/templates/ashley_pink/images/cart.jpg" class="cart-image" alt="the shopping cart" /><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART, '', 'NONSSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_CART_CONTENTS; ?> - <?php echo $_SESSION['cart']->count_contents();?> item(s) - <?php echo $currencies->format($_SESSION['cart']->show_total());?></a> | </li>
                  <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_CHECKOUT; ?></a></li>
                  <?php if ($_SESSION['cart']->count_contents() != 0) { ?>
       	      <?php }?>
    	  </ul>
         </div><!--eof navMain-->
    
         <div id="navMainSearch"><?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/search_header.php'); ?>
         </div><!--eof navMainSearch-->
    <br class="clearBoth" />
    </div><!--eof navMainWrapper-->
    <!--eof-navigation display-->
    
    <!--bof-optional categories tabs navigation display-->
    <?php require($template->get_template_dir('tpl_modules_categories_tabs.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_modules_categories_tabs.php'); ?>
    <!--eof-optional categories tabs navigation display-->
    
    <!--bof-header ezpage links-->
    <?php if (EZPAGES_STATUS_HEADER == '1' or (EZPAGES_STATUS_HEADER == '2' and (strstr(EXCLUDE_ADMIN_IP_FOR_MAINTENANCE, $_SERVER['REMOTE_ADDR'])))) { ?>
    <?php require($template->get_template_dir('tpl_ezpages_bar_header.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_ezpages_bar_header.php'); ?>
    <?php } ?>
    <!--eof-header ezpage links-->
    </div><!--eof headerWrapper-->
    <?php } ?>

    Thanks,

    Anne
    Last edited by picaflor-azul; 30 Mar 2012 at 11:36 PM.
    Custom Zen Cart Design & Templates
    Enhance your site with our 29 Free Zen Cart Templates Plus 10 Free Zen Cart Modules.
    Check them out!

  9. #459
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,944
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    I'll look at the files I downloaded, but I don't think I missed those double </div>'s, and I only edited the shopping cart image in this file (converted the package graphic to a PNG instead of a JPG).. I'm just trying to re-trace my steps..**shrugs**

    Oh well no matter it's all better now.. Thanks for the assist..

    Quote Originally Posted by picaflor-azul View Post
    The </div> is not actually missing from the tpl_header.php file. If you look at the code from the beginning of the headerWrapper down to the bottom of the file carefully matching the <div> and </div> tags you will see that they all match up:

    Code:
    <div id="headerWrapper">
    
    <!--bof-branding display-->
             <div id="logoWrapper">
                  <div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?>
                  <div id="tagline"><?php echo HEADER_SALES_TEXT;?>
                  </div>
                  </div>
    <?php if (HEADER_SALES_TEXT != '' || (SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 != '' && $banner = zen_banner_exists('dynamic', SHOW_BANNERS_GROUP_SET2))) { ?>
    
                   </div>
            <div id="taglineWrapper">
    <?php
                  if (HEADER_SALES_TEXT != '') {
    ?>
    
    <?php
                  }
    ?>
            </div>
    <?php
                  if (SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 != '' && $banner = zen_banner_exists('dynamic', SHOW_BANNERS_GROUP_SET2)) {
                    if ($banner->RecordCount() > 0) {
    ?>
          <div id="bannerTwo" class="banners"><?php echo zen_display_banner('static', $banner);?>
          </div>
    <?php
                    }
                  }
    ?>
        
    <?php } // no HEADER_SALES_TEXT or SHOW_BANNERS_GROUP_SET2 ?>
    
    <br class="clearBoth" />
    <!--eof-branding display-->
    
    <!--eof-header logo and navigation display-->
    
    <!--bof-navigation display-->
    <div id="navMainWrapper">
         <div id="navMain">
               <ul class="back">
              <li><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">'; ?><?php echo HEADER_TITLE_CATALOG; ?></a> | </li>                                                   <li><?php echo '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">'; ?><?php echo HEADER_TITLE_CONTACT_US; ?></a> | </li>
              <?php if ($_SESSION['customer_id']) { ?>
              <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_LOGOFF; ?></a> | </li>
              <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT; ?></a> | </li>
              <?php
              } else {
              if (STORE_STATUS == '0') {
              ?>
                   <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_LOGIN; ?></a> | </li>
                  <?php } } ?>
                <li><img src="includes/templates/ashley_pink/images/cart.jpg" class="cart-image" alt="the shopping cart" /><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART, '', 'NONSSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_CART_CONTENTS; ?> - <?php echo $_SESSION['cart']->count_contents();?> item(s) - <?php echo $currencies->format($_SESSION['cart']->show_total());?></a> | </li>
                  <li><a href="<?php echo zen_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL'); ?>"><?php echo HEADER_TITLE_CHECKOUT; ?></a></li>
                  <?php if ($_SESSION['cart']->count_contents() != 0) { ?>
                 <?php }?>
          </ul>
         </div>
    
         <div id="navMainSearch"><?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/search_header.php'); ?>
         </div>
    <br class="clearBoth" />
    </div>
    <!--eof-navigation display-->
    
    <!--bof-optional categories tabs navigation display-->
    <?php require($template->get_template_dir('tpl_modules_categories_tabs.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_modules_categories_tabs.php'); ?>
    <!--eof-optional categories tabs navigation display-->
    
    <!--bof-header ezpage links-->
    <?php if (EZPAGES_STATUS_HEADER == '1' or (EZPAGES_STATUS_HEADER == '2' and (strstr(EXCLUDE_ADMIN_IP_FOR_MAINTENANCE, $_SERVER['REMOTE_ADDR'])))) { ?>
    <?php require($template->get_template_dir('tpl_ezpages_bar_header.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_ezpages_bar_header.php'); ?>
    <?php } ?>
    <!--eof-header ezpage links-->
    </div>
    <?php } ?>
    Thanks,

    Anne
    Last edited by DivaVocals; 30 Mar 2012 at 11:43 PM.
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

  10. #460
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    South Australia, Australia
    Posts
    55
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ashley Pink Template Support Thread

    I was just wondering how do I add a mailing list button or something similar on my website so it can show up on the page.

    Thanks

    Tanja

 

 
Page 46 of 59 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast

Similar Threads

  1. A Pink Boutique Support Thread
    By picaflor-azul in forum Addon Templates
    Replies: 301
    Last Post: 9 Apr 2014, 05:42 PM
  2. Lavender Template Support Thread
    By kobra in forum Addon Templates
    Replies: 248
    Last Post: 29 Jan 2012, 04:30 PM
  3. Watermelon Template Support Thread
    By LissaE in forum Addon Templates
    Replies: 22
    Last Post: 14 Oct 2011, 04:03 AM
  4. Glacial Age Template Support Thread
    By clydejones in forum Addon Templates
    Replies: 391
    Last Post: 22 Aug 2011, 04:15 PM
  5. DigitalShop Template Support Thread
    By blingthemes in forum Addon Templates
    Replies: 19
    Last Post: 9 Mar 2011, 07:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •