Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    red flag Encoding problem

    Hi,

    I encounter a strange problem. I just got my new ZC1.39 store online, and found there are some little problems.
    This one completely confused me.
    The "Ω" doesn't display right, totally gibberish . However, in my old store(ZC1.38), it displays right
    Here is the wrong pape from my new store:
    http://www.elechouse.com/elechouse/i...roducts_id=678
    Here is the right page from my old store:
    http://www.elechouse.com/store/index...roducts_id=678

    My store is utf8, and my database is utf8.

    Also, the new store has some problem about displaying the product description about the style.

    I beg your help. And any information will be highly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    27,835
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Encoding problem

    Quite possibly UTF8 issue

    See this and perform the adjustment then re-upgrade the DB from a backup of your old shop
    Zen-Venom Get Bitten

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Encoding problem

    Thanks for your reply.
    I changed to charset to "utf8" in the /My-Store/includes/languages/My_Template/english.php
    Now the problem is fixed.
    Thanks for your care. Any suggestion about the display problem?
    Compare those two pages can make the problem clear:
    New store with problem: http://www.elechouse.com/elechouse/i...roducts_id=627
    Old store: http://www.elechouse.com/store/index...roducts_id=418

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    27,835
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Encoding problem

    Zen-Venom Get Bitten

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Encoding problem

    Thanks so much

 

 

Similar Threads

  1. v153 Strange encoding problem
    By daniellek in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 10 Feb 2016, 02:13 PM
  2. templates content encoding problem
    By Hector Gutierrez in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 25 Jul 2013, 10:34 PM
  3. Encoding problem editing portuguese language file
    By letslv in forum Addon Payment Modules
    Replies: 3
    Last Post: 18 Jun 2013, 08:14 PM
  4. Encoding Problem !!
    By Processor in forum Addon Language Packs
    Replies: 4
    Last Post: 21 Aug 2010, 03:50 AM
  5. EasyPopulate encoding problem
    By balihr in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 29 Oct 2008, 10:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR