Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Problem with Template - No images, wonky menu.

    Hi,

    I did some searching of the forums but I couldn't find anything that could help me. My problem is thus...

    If you look at my site you will see that all of the images are showing up as text links. I have included livedemo00.template-help.com/zencart_33018/ for this template so you can see what it should look like.

    The second issue is that the green sidebox with "Manufacturers" in it should be displayed as a dropdown menu, not a box (again, see test site).

    The third issue is that my "Featured Products" are showing up as a vertical column, when they should be two rows of 3.

    I installed the template like it said in the instruction and uploaded the zencart_full.sql SQL patch and the images to the images directory, so they are, in fact, there.

    I've tried playing with some settings to try and fix them but I can't seem to figure it out. Any help on this matter would be greatly appreciated.
    Last edited by Kim; 16 May 2011 at 05:04 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    I was just checking on some things an it seems that it isn't just the images associated with links that are missing. My background is missing as well...

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    21,985
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    You appear to have featured products set to one per row (there is code in view source that indicates this).
    Configuration > Index Listing > Featured Products Columns per Row

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    21,985
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    You don't have the manufacturers sidebox active, just the new products sidebox.
    Tools > Layout Boxes Controller

  5. #5
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    Fantastic! That's one down Thanks so much. I figured there would be somewhere that I could set that easily

  6. #6
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    Yea, sorry, I was going to change my post. I decided to just get rid of the manufacturer sidebox rather than deal with it. I don't really need it anyhow.

  7. #7
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Problem with Template - No images, wonky menu.

    So I took a look at the source and I just had the images in the wrong image folder Go figure...

 

 

Similar Threads

  1. problem with EZ page top menu in free template
    By debnyc in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 9
    Last Post: 14 Apr 2010, 09:25 PM
  2. Additonal Images Not Showing - Template Problem
    By mo317 in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 3 Apr 2010, 04:25 AM
  3. Attribute Images Near to Options Menu Problem
    By iskanderul in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 5 Mar 2010, 02:44 PM
  4. Help with a Wonky Subcategory name.
    By AZTommyB in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 2
    Last Post: 30 May 2007, 07:31 PM
  5. Banners going Wonky (1.3.0.2)
    By smalltownpets in forum Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 9 Nov 2006, 01:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •