Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    70
    Plugin Contributions
    0

    Default 504 The gateway did not receive a timely response from the upstream server or applica

    Hello, I hope I didn't miss this question somewhere in the forum, because I always look there first (usually with success!)

    I have recently updated the items in my Featured Products sidebox, and now that I want to add some new ones, I keep getting a 504 gateway time-out that says "The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application".

    I am able to add new products through the zen admin anywhere else as far as I can see, and I have no idea what the problem is, or what to do to fix it.

    Any help would be greatly appreciated. Using 1.3.9h, website is www.cornerhardware.com.

    Thanks!

    EDIT: I just realized I probably put this in the wrong category...I'm sure it's not the end of the world though :)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    26,507
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Unable to add new items to 'Featured Products' 504 Gateway Time-out

    That type of message is not one that you should see when adding featured items from the admin

    What other add ons do you have installed??

    You might search this forum for your host to see other issues they seem to have
    Zen-Venom Get Bitten
    Get Your Business Found

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    70
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Unable to add new items to 'Featured Products' 504 Gateway Time-out

    This was a test site I had switched to our live site about a month ago, unfortunately haven't gotten around to adding anything yet that I can think of, thx for the suggestion about the host I'll do that now.

 

 

Similar Threads

  1. Error 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway
    By wan0411 in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 1
    Last Post: 23 Jul 2010, 07:39 AM
  2. Auspost cant get server response
    By Eagle75au in forum Addon Shipping Modules
    Replies: 7
    Last Post: 5 Oct 2008, 08:15 AM
  3. Bad Server Response using Safari -- any help?
    By cleverpork in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 5 Oct 2007, 01:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •