Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dark Side of the Moon
    Posts
    961
    Plugin Contributions
    1

    Default HTML Special Character and Plain Text Editor (1.3.8)

    I have a store still running on 1.3.8 (patched) and converted to UTF8. I have many descriptions that use the HTML equivalents for copywrite, register, and tm.

    When I upload these via EP, the codes are correct ( i.e. ® ), however when I edit the description from within the admin, this gets changed the character.

    1.3.9 is not doing this, so I'm hoping someone can point me to the correct code to fix to maintain my HTML and not convert on save to the character.

    thanks!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    10,655
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: HTML Special Character and Plain Text Editor (1.3.8)

    You seem to have answered your own question. Your overdue upgrade to 1.3.9 will fix this.
    See and test drive Zen Cart's free templates at zencarttemplates.info

    Kuroi Web Design and Development | Twitter

    (Questions answered in the forum only - so that any forum member can benefit - not by personal message)

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dark Side of the Moon
    Posts
    961
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: HTML Special Character and Plain Text Editor (1.3.8)

    Quote Originally Posted by kuroi View Post
    You seem to have answered your own question. Your overdue upgrade to 1.3.9 will fix this.
    Yes, of course. An upgrade IS in the works. However, a fix for the interim is what I need.

 

 

Similar Threads

  1. Plain Text editor munging code in define pages editor
    By TecBrat in forum Customization from the Admin
    Replies: 2
    Last Post: 24 Feb 2013, 12:19 PM
  2. HTML Editor preview changes to Plain Text with HTML code
    By Morph99 in forum Basic Configuration
    Replies: 5
    Last Post: 3 Jan 2011, 10:12 PM
  3. HTML Editor Not Working, Website is showing Plain Text not HTML
    By gtgderek in forum Basic Configuration
    Replies: 1
    Last Post: 20 Nov 2010, 12:12 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 23 Feb 2010, 01:21 AM
  5. Problem with plain text editor
    By Moebiusenterprises in forum Customization from the Admin
    Replies: 3
    Last Post: 28 Aug 2007, 03:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •