Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    application error Installed SSL, I cant login customer end or through admin HELP!!

    Dear all,

    Please help me out here! im absolutely destroyed, exhausted and out of solutions!

    I have a zen-cart website hosted on a shared sserver with a dedicated IP (www.brightlife.co) however recently we applied for SSL, which was aproved, and we gave the installation package to our host. It was then installed. SSL is shown as the connection whenever we login.

    But the problem is this: We can no longer login through admin and customers are also unable to login through the front end of the website. No error message is shown, once we type in password and login and enter, the page jumps back to the homepage without entering.

    When entering through admin, entering the details and pressing enter only refreshes the page.

    here are the following config file texts:

    includes/configure.php
    =========================
    define('HTTP_SERVER', 'http://www.brightlife.co');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://www.brightlife.co');

    // Use secure webserver for checkout procedure?
    define('ENABLE_SSL', 'true');

    // NOTE: be sure to leave the trailing '/' at the end of these lines if you make changes!
    // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
    // these paths are relative to top of your webspace ... (ie: under the public_html or httpdocs folder)
    define('DIR_WS_CATALOG', '/');
    define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
    ===========================

    and the admin_panel/includes/configure.php
    ===========================
    define('HTTP_SERVER', 'http://www.brightlife.co');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://www.brightlife.co');
    define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.brightlife.co');
    define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.brightlife.co');

    // Use secure webserver for catalog module and/or admin areas?
    define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false');
    define('ENABLE_SSL_ADMIN', 'false');

    // NOTE: be sure to leave the trailing '/' at the end of these lines if you make changes!
    // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
    // these paths are relative to top of your webspace ... (ie: under the public_html or httpdocs folder)
    define('DIR_WS_ADMIN', '/admin_panel/');
    define('DIR_WS_CATALOG', '/');
    define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin_panel/');
    define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
    ==============================

    Any help would be deeply appreciated

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    33,825
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed SSL, I cant login customer end or through admin HELP!!

    // Use secure webserver for catalog module and/or admin areas?
    define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false');
    define('ENABLE_SSL_ADMIN', 'false');
    Shouldn't you try changing both of those to true?
    Please do not PM for support issues: a private solution doesn't benefit the community.

    Be careful with unsolicited advice via email or PM - Make sure the person you are talking to is a reliable source.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed SSL, I cant login customer end or through admin HELP!!

    my bad, forgot that was a temporary measure to get back into admin panel to change something

 

 

Similar Threads

  1. Customer login error 1064 SQL syntax with COWOA installed
    By bcbunny in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 4
    Last Post: 3 Dec 2009, 03:07 PM
  2. SSL installed after zen, get error message for customer login
    By borobabe in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 6
    Last Post: 22 Aug 2009, 03:14 PM
  3. Just installed, but can't login to admin
    By Ange in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 1
    Last Post: 25 Mar 2009, 03:22 PM
  4. Installed SSL not can't login to admin
    By dejavu in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 18 Apr 2008, 06:23 PM
  5. Installed. Can't login to admin
    By focus360 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 31 May 2006, 09:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •