Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    application error USPS not working

    -------------
    /home/content/05/8754705/html/includes/languages/english/modules/shipping/usps.php

    Line #6 : * @version $Id: usps.php 4867 2006-10-31 09:59:01Z drbyte $

    /home/content/05/8754705/html/includes/modules/shipping/usps.php

    Line #9 : * @version $Id: usps.php 18997 2011-07-01 22:05:00Z ajeh $

    -------------

    All the updates I have looked at don't have an updated language .php file included. (If they do, I don't know what I am doing)

    I keep getting this debug error emailed to me:

    (You can turn off this debug email by editing your USPS module settings in the admin area of your store.)

    <Error>
    <Number>80040b1a</Number>
    <Description>Authorization failure. You are not authorized to connect to this server.</Description>
    <Source>UspsCom:oAuth</Source>
    </Error>

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    66,832
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: USPS not working

    For Zen Cart v1.3.9h and older, you should get the current January 2, 2011 version c from post #26:
    http://www.zen-cart.com/forum/showthread.php?t=171314

    For v1.5, you should get the USPS add-on from:
    http://www.zen-cart.com/index.php?ma...oducts_id=1962
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.1]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: USPS not working

    I have deleted usps.php in the modules/shipping and transferred from post you referred to, the usps.php ..

    Removed the shipping on the mods/shipping tab and reinstalled.

    everything looks the same.


    (You are presently using: v1.3.9h)

    ---------
    We are unable to find a USPS shipping quote suitable for your mailing address and the shipping methods we typically use.
    If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact us for assistance.
    (Please check that your Zip Code is entered correctly.)
    Your account is in TEST MODE. Do not expect to see usable rate quotes until your USPS account is moved to the production server (1-800-344-7779) and you have set the module to production mode in Zen Cart admin.
    ---------

    /home/content/05/8754705/html/includes/languages/english/modules/shipping/usps.php

    Line #6 : * @version $Id: usps.php 4867 2006-10-31 09:59:01Z drbyte $

    /home/content/05/8754705/html/includes/modules/shipping/usps.php

    Line #9 : * @version $Id: usps.php 18997 2011-07-01 22:05:00Z ajeh $

    -----------

    and email i receive:

    is still

    (You can turn off this debug email by editing your USPS module settings in the admin area of your store.)

    <Error>
    <Number>80040b1a</Number>
    <Description>Authorization failure. You are not authorized to connect to this server.</Description>
    <Source>UspsCom:oAuth</Source>
    </Error>

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: USPS not working

    The link you gave still does not have language file?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    66,832
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: USPS not working

    There were no changes to the language file:

    If you had the correct file the ID should be:
    * @version $Id: usps.php 18306 2011-01-03 01:09:49Z ajeh $

    Please get the download from post #26 ...

    Then follow the instructions to:
    1 Save your settings

    2 REMOVE the USPS shipping module

    3 Copy the new file to:
    /includes/modules/shipping

    4 INSTALL the USPS shipping module

    5 re-configure it
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.1]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: USPS not working

    OK...

    /home/content/05/8754705/html/includes/languages/english/modules/shipping/usps.php

    Line #6 : * @version $Id: usps.php 4867 2006-10-31 09:59:01Z drbyte $

    /home/content/05/8754705/html/includes/modules/shipping/usps.php

    Line #9 : * @version $Id: usps.php 18306 2011-01-03 01:09:49Z ajeh $

    ---------

    Still getting same email every time.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    66,832
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: USPS not working

    Could you go to your Tools ... Developers Tool Kit ... and in the bottom input box do a search for:
    USPS GXG

    and select Catalog ... and click Search ...

    what comes up?

    What is the Ship To that you are testing?

    Have you used USPS successfully in the past?

    If not, is this a new account with USPS and do you need to call them to activate it for the Production Server?
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.1]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  8. #8
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    66,832
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: USPS not working

    NOTE: Telephone USPS 1-800-344-7779 and ask them to move your account to the Production Server or email them at icustomercare@usps.com, quoting your Web Tools User ID.
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.1]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  9. #9
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: USPS not working

    Quote Originally Posted by Ajeh View Post
    NOTE: Telephone USPS 1-800-344-7779 and ask them to move your account to the Production Server or email them at icustomercare@usps.com, quoting your Web Tools User ID.
    I will call tomorrow morning. Hopefully that is the issue, if it fails to work after that I will post the search results.

    I emailed them today with no response.
    Last edited by hiddensecurity; 6 Jan 2012 at 05:47 AM. Reason: adding comment

  10. #10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Enid, OK USA
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: USPS not working

    I appreciate your help, after I had the USPS look at their end they had not moved me to the production server correctly. They fixed their end. And now it works.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. USPS Not working.. "We are unable to find a USPS shipping quote suitable..."
    By ntestinfo11 in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 1
    Last Post: 10 Apr 2011, 04:38 AM
  2. usps just not working
    By AmandaGero in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 2
    Last Post: 27 Mar 2009, 08:06 AM
  3. USPS not working!
    By crabdance in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 7
    Last Post: 9 Dec 2007, 07:17 PM
  4. USPS not working :-(
    By customilluminations in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 12
    Last Post: 30 May 2007, 06:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •