Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 61
  1. #41
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    I said this because SBA doesn't modify ANY files which affect additional images.. So it's not LOGICAL that this add-on would have any affect..
    Ok, thank you!

    Any other thoughts on things I could try?

  2. #42
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,588
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    It isn't logical, but it's true. I'm no PHP wizard, but I looked at every file in the SBA mod for 1.5, and I couldn't see anything that would affect additional images (though I know nothing about jquery).

    Nevertheless, I installed a fresh copy of 1.5.0 and SBA for 1.5, no other mods or changes, and the additional images in the demo products disappeared.

  3. #43
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    I just installed the SBA 1.5 a few days ago and I'm pretty sure that my additional images worked before I installed it but they aren't working now.

  4. #44
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    16
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    I installed the SBA 1.5beta on my test site first to make sure it worked but I didn't have pictures on my test product. I went back to my test product on my test site and added a picture and uploaded an additional image. The additional image doesn't show up there either.

  5. #45
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    ALRIGHT!!!

    1.3.9h

    I transferred an old site to a new. There were multi-pics in the old one.

    They work, and I can add additional pics to the working multi-pic pages.

    If I add a NEW product, I CANNOT add multi-pics. They just don't show up...

    It's a very customized site, but why will it work with what WAS there, but I cant add new?

  6. #46
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    Quote Originally Posted by MotoPsycho View Post
    ALRIGHT!!!

    1.3.9h

    I transferred an old site to a new. There were multi-pics in the old one.

    They work, and I can add additional pics to the working multi-pic pages.

    If I add a NEW product, I CANNOT add multi-pics. They just don't show up...

    It's a very customized site, but why will it work with what WAS there, but I cant add new?
    Never mind...Image Handler2.

    Duh!

  7. #47
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    41
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    Quote Originally Posted by stevesh View Post
    It isn't logical, but it's true. I'm no PHP wizard, but I looked at every file in the SBA mod for 1.5, and I couldn't see anything that would affect additional images (though I know nothing about jquery).

    Nevertheless, I installed a fresh copy of 1.5.0 and SBA for 1.5, no other mods or changes, and the additional images in the demo products disappeared.
    Phew, thanks - I thought I was going mad! But I did check at every stage of the installation, and that IS where it fell over.

  8. #48
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Waikato, New Zealand
    Posts
    1,508
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    Quote Originally Posted by MotoPsycho View Post
    Never mind...Image Handler2.

    Duh!
    erm if you are using 1.3.9h it should be imagehandler 3
    Webzings Design
    The last couple of Zen-Cart sites we have worked on, Darncat Designs, Nags to Riches, Magic Brow Bands.

  9. #49
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    When I couldn't get multiple images to display for my items, it was because I only had the large images and no smaller versions.

    This was my solution:

    I made large and small versions of each image and then I uploaded those images to the appropriate folders after naming them.

    The "images" folder now contains myproduct.jpg, myproduct_2.jpg and myproduct_3.jpg.

    The subfolder named "large" now contains myproduct_2_LRG.jpg and myproduct_3_LRG.jpg.

    The subfolder named "medium" only contains one medium-sized version of the first image, myproduct_MED.jpg.

    Happy Selling

  10. #50
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    8,842
    Plugin Contributions
    31

    Default Re: Why can't I show multiple images?

    And the reason you had the issue with additional images is because you had no images in the "default" folder. (the "images" folder) The way Zen Cart "recognizes" additional images requires that a "default" image must exist. (it then matches the additional images based on the NAME of the default image)

    For anyone who doesn't want to HAVE to create three different sized images, you CAN simply load your largest image into the "default" ("images") folder and Zen Cart will take care of displaying the proper sizes in your store based on your Configuration > Images settings.

    The purpose of the medium and large folders is if you want to create three distinct image sizes yourself OR if you want the medium or large images to be different images than your thumbnail image.

    Quote Originally Posted by qrfvqr4tv1 View Post
    When I couldn't get multiple images to display for my items, it was because I only had the large images and no smaller versions.

    This was my solution:

    I made large and small versions of each image and then I uploaded those images to the appropriate folders after naming them.

    The "images" folder now contains myproduct.jpg, myproduct_2.jpg and myproduct_3.jpg.

    The subfolder named "large" now contains myproduct_2_LRG.jpg and myproduct_3_LRG.jpg.

    The subfolder named "medium" only contains one medium-sized version of the first image, myproduct_MED.jpg.

    Happy Selling
    My Site
    I don't answer support questions via PM. Post add-on support questions in the support thread. The question & the answer will benefit others with similar issues.

 

 
Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. Multiple language multiple category images?
    By Luxifer in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 0
    Last Post: 9 Feb 2011, 07:17 PM
  2. Multiple Images for product - some show, some don't
    By DivaNU in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 6
    Last Post: 12 Dec 2010, 06:56 PM
  3. Still can't get multiple photos to show
    By possien in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 6 May 2010, 11:10 PM
  4. Why won't my multiple images show up?
    By Dunk in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 18 Dec 2008, 12:40 PM
  5. Is there any reason multiple images wouldn't show up?
    By bugyoutoo in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 4 Mar 2008, 12:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •