Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    2,285
    Plugin Contributions
    0

    Default how many Flate rate clone can i have?

    Hello.
    I need to use flat rate shipping module . i have enabled the module as well as downloaded the flat rate clone .i modified the clone to read USA . and working . however, I am trying to make one for Europe and this one seems to be having the problem .
    when i select this flat rate , i then click on install , but the only thing that is available is update and cancel button . so i was wondering , can i install more then two flat rate or there is something wrong with my module

    thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,562
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: how many Flate rate clone can i have?

    Providing that you clone it right, you can have as many as you want to clone ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    2,285
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: how many Flate rate clone can i have?

    Thanks
    As far as I know, I have done it right , and i did that many times. but yet i get same problem .
    any suggestion why this might happened ?

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,562
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: how many Flate rate clone can i have?

    First, check the directory:
    /includes/modules/shipping

    and make sure you do not have any extra files in there like backups or anything ...

    Then, make sure the files in the:
    /includes/modules/shipping

    are the code files and the files in:
    /includes/language/english/modules/shipping

    are the language files ...

    Next, check the /cache and see what the debug logs read ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

 

 

Similar Threads

  1. v139g Need flate rate instead of free shipping
    By bentleygardens in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 3
    Last Post: 25 Feb 2012, 05:10 AM
  2. USPS Flate Rate overcharging
    By mswire in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 0
    Last Post: 19 Feb 2012, 08:31 PM
  3. Table rate for usa, flate rate for foreign help please
    By fw541c in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 3
    Last Post: 18 Sep 2010, 11:52 PM
  4. Multiple Flate Rate?
    By Talen in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 3
    Last Post: 19 Mar 2009, 07:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •