Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    I've just made those changes, but its still has the <iframe> tags, when I look at the source in firebug.

    I don't think the problem is with the actual HTML, my changes just seem to be taking effect.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,263
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    It just occurred to me that it looks like you are rewriting your urls to look "nice" . Is there some sort of caching happening for that, this could prevent your changes from showing? It is probably a setting somewhere in your Zencart admin
    My site: Zen4All
    Supported Modules: Google Mapinator - Dutch language pack - Cookie Control
    Nothing is impossible, as long as you're willing to try, make mistakes, and learn.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    The rewrites are all in the .htaccess file. So I don't think that would be the problem.

  4. #14
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    Ok, something very strange happening. I tried to edit another product just see what would happen and sure enough the changes were reflected on the browser when I refreshed the page.

    So it doesn't appear to be anything to do with caching at all.

    Very strange.

  5. #15
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,263
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    Quote Originally Posted by stephenconnolly View Post
    Ok, something very strange happening. I tried to edit another product just see what would happen and sure enough the changes were reflected on the browser when I refreshed the page.

    So it doesn't appear to be anything to do with caching at all.

    Very strange.
    But the page we were talking about isn't a product page it is a ez-page, isn't it? (looking at its url)
    My site: Zen4All
    Supported Modules: Google Mapinator - Dutch language pack - Cookie Control
    Nothing is impossible, as long as you're willing to try, make mistakes, and learn.

  6. #16
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    I think I know what's going on. I have some custom CSS which I want to use on this page, ( includes/templates/classic/css/page11.css ).

    Based on some documentation I read, if I want to apply specific CSS to a page, the URL should look like this:

    paulsheeranjewellers.ie/jaegerlecoultre-ezp-11.html

    Now, if I remove this specified URL from the category settings ( * I may have mentioned in the initial post that I was trying to enter a product, its actually a category, sorry about that !) the iFrame border disappears as it should.

    But the issue now is my custom CSS is not applied.

  7. #17
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    21,982
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: Why is my styling not taking effect?

    It does sound like your problem is with your URL rewriter not playing nicely with some stock Zen Cart functions and thus with other mods which use those. From the form of your URLs, you are not using CEON, which is widely reported to be the best at working with all ZC functions, and the cleanest and most flexible. With CEON, you would not need the -ezp-11.html cluttering up your pretty URLs. No rewriter should tack the fake .html onto the end of its product, as it does not tell the user or search engines anything useful.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Index Listing settings not taking effect
    By noruga in forum Basic Configuration
    Replies: 5
    Last Post: 14 Feb 2012, 10:45 PM
  2. Changes made to Stylesheet not taking effect
    By lani_ezara in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 21 Jun 2010, 02:10 PM
  3. Coding Changes not Taking Effect
    By crayoda in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 9
    Last Post: 15 Oct 2009, 05:38 PM
  4. custom stylesheet changes not taking effect
    By tlyczko in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 13 May 2008, 08:50 AM
  5. Product changes not taking effect
    By nickbulka in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 4
    Last Post: 14 Nov 2006, 03:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •