Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55
    Plugin Contributions
    0

    Default How to put logo in my web browser?

    Hi guys,

    I have been looking and looking but could not find a single thing for my issue. I would like to place my logo in the web browser, right before the place where we enter the website name. Can somebody tell me how to realize this?

    Many thanks for your assistance.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New York
    Posts
    1,655
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: How to put logo in your web browser

    create your favicon

    you can use an online generator

    dynamic drive offers one
    http://tools.dynamicdrive.com/favicon/

    then:
    Place a favicon.ico file in the root (ie: "public_html" or "httpdocs" etc) directory of your web server, using your FTP program.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to put logo in your web browser

    Quote Originally Posted by rbarbour View Post
    create your favicon

    you can use an online generator

    dynamic drive offers one
    http://tools.dynamicdrive.com/favicon/

    then:
    Place a favicon.ico file in the root (ie: "public_html" or "httpdocs" etc) directory of your web server, using your FTP program.
    Hi, many thanks for this info. I did exactly as said and created the favicon and put it under my public_html folder, but no success. Could there be anyting else I am overlooking??

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,783
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: How to put logo in your web browser

    Favicons can be elusive. It'll show up eventually.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    86
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to put logo in your web browser

    Its been 4 days and mine is no where to be found

    Help Please

    I uploaded it to my public html root

    Have cleared my browser cache
    and still dont see it

    Thanks

    Dave

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,783
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: How to put logo in your web browser

    If you provide a link to the site we can see if it appears in our browsers.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,154
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to put logo in your web browser

    Depending on your hosting, it needs to be in the root of your store, not necessarily public_html or httpdocs.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    86
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to put logo in your web browser

    Quote Originally Posted by dgent View Post
    Depending on your hosting, it needs to be in the root of your store, not necessarily public_html or httpdocs.
    www.thecoinopshopinc.com

    thanks

  9. #9
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,154
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to put logo in your web browser

    I can see your icon fine.

  10. #10
    Join Date
    May 2009
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: How to put logo in your web browser

    It's there, though not a very clear image.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Give right to registered web users to put up the products on the web
    By pizzabackup010 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 12 Oct 2009, 05:13 PM
  2. Logo Next To Web Address In The Web Bar - Help Needed
    By DPM in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 2 Sep 2008, 02:38 PM
  3. Web Browser Problem FF vs IE
    By BillC55 in forum General Questions
    Replies: 9
    Last Post: 14 Sep 2007, 12:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •