Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    227
    Plugin Contributions
    1

    Default my site is suddenly not accepting Thai characters

    Hi
    My site was 1.38h and i upgraded to 1.5 everything seemed to go smoothly

    Problem now is its not accepting Thai characters.

    Looking at the old instructions i used a long time ago to change my 1.38 site to UTF8 they no longer seem appropriate.

    What should i do to change it to UTF8?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    227
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: ZC1.5 is not in UTF8 but was before i upgraded

    ive got about ten instances of the word latin in the database and 110 of the word utf

    the drop down in myadmin says latin sweedish

    Im not sure where im at. What should i so?

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    227
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: ZC1.5 is not in UTF8 but was before i upgraded

    the very top of the database says

    /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
    /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
    /*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
    /*!40101 SET NAMES utf8 */;

 

 

Similar Threads

  1. Where i can find and How to install Thai language? Help Please?
    By wyenne in forum Addon Language Packs
    Replies: 9
    Last Post: 30 May 2012, 03:22 AM
  2. Site Suddenly Not Affected by my CSS Changes
    By needainstall in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 2 Feb 2010, 11:27 PM
  3. Strange characters in descriptions suddenly
    By rcrosier in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 18 Jun 2009, 08:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •