Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    145
    Plugin Contributions
    0

    Default Product images not displaying

    Hello,
    I have had a new template installed on a new install of zencart.
    On the category links all the stock products are showing fine in the product listings, but they do not show in the product description.
    However, when you click on the picture that is not there, it opens up in a large view ok.
    I then tried to create a new product, gave it a name and description etc, broswed for a picture and selected to install it in the "main Folder" (this i have done on other sites with no problem)
    Now, when you go to the product listing, then click the product, there still is no image displaying.
    Here are some links to show:

    Stock Listing: http://bridge32.uk.cloudlogin.co/ind...ex&cPath=50_46
    Stock Description: http://bridge32.uk.cloudlogin.co/ind...products_id=94

    New product added description: http://bridge32.uk.cloudlogin.co/ind...roducts_id=180

    Do you think this could be a template problem or is it just a simple setting?
    Thanks
    Nic.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    145
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product images not displaying

    I cannot understand this.
    No matter where i tell Zencart in the add a product section where to store the image, wether it is "main folder", or any other folder, it goes to the correct folder but still does not show in the description.
    When you right click where the image should be, it shows that it is stroing it in the /images/medium folder.
    How / what do i do to rectify this please.
    Thank you.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    145
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product images not displaying

    I can see that the "medium" folder "word" gets added for example:
    http://bridge32.uk.cloudlogin.co/ima...lkchoc_MED.jpg and this was set to store in the main folder. And the pic is there, in the correct folder.
    help

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New York
    Posts
    1,601
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: Product images not displaying

    switch to the classic template to see if you get the same results

 

 

Similar Threads

  1. New Product Images box/section images not displaying
    By sk8pat777 in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 10 Feb 2011, 05:55 PM
  2. Product Images All Missing / Not Displaying
    By ntmaine in forum General Questions
    Replies: 14
    Last Post: 11 Dec 2010, 11:47 PM
  3. Product images suddenly not displaying
    By deb in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 0
    Last Post: 23 Nov 2010, 02:48 AM
  4. Additional Product Images not displaying Large
    By rachaelosaurus in forum General Questions
    Replies: 12
    Last Post: 15 Apr 2010, 07:31 PM
  5. Additional Product Images Not Displaying
    By wildcat82 in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 6
    Last Post: 5 Aug 2006, 03:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •