Thread: Ad Banners

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Amarillo, Tx
    Posts
    1,332
    Plugin Contributions
    0

    Default Ad Banners

    I am not sure this is where it needs to be on the forum. So anyways when I insert a new banner add is there a spot I can enter a HTML code instead of using a image. Because I am affilated with a company that they have their own banners.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    20,297
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Ad Banners

    When you create the banner, there's a box for HTML and you don't need to specify an image.

 

 

Similar Threads

  1. I have disabled all banners, yet banners still appear
    By Swampy Acres Farm in forum General Questions
    Replies: 10
    Last Post: 25 Feb 2013, 03:21 PM
  2. Banners
    By SethF in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 4
    Last Post: 5 Oct 2011, 05:00 PM
  3. banners
    By layoyo in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 20 Nov 2008, 07:35 PM
  4. Banners
    By Crazy in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 30 Jun 2007, 10:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR