Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    82
    Plugin Contributions
    0

    Default Moved Server SSL problem with Admin Login

    I am currently running 1.3.9h on two websites, both of which have been moved to a new server. The first and smaller one went through without any problems. The 2nd website is where there is now an issue with logging into admin.

    I have checked the configure files for both websites and both appear to be the same in the configurations.

    Both websites have had SSL set to FALSE in the includes/ and admin/includes.
    I have used the fix_cache_key on both websites but on the 2nd website when this is put into the browser there is no message it just diverts straight to the down for maintenance page (which the website was set to prior to changing the DNS).

    I purchased an SSL Certificate for the 2nd website and installed it through Cpanel, it shows and appears to be correct. I have not changed the configure files yet to read true for the SSL.

    When I try to login to Admin using http it redirects to httpS and then I get the following error message:

    Secure Connection Failed

    An error occurred during a connection to www.XXXXXXXX.com.

    SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

    (Error code: ssl_error_rx_record_too_long)

    Is there somewhere else in the files I need to change this redirection?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    59,803
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    133

    Default Re: Moved Server SSL problem with Admin Login

    That's not a Zen Cart issue.
    It's a problem with the SSL certificate key on your server.
    Get your hosting company to fix it.

    Actually, mprough says it best here: http://www.zen-cart.com/showthread.p...rd_too_long%29
    Quote Originally Posted by mprough
    This (Error code: ssl_error_rx_record_too_long) is an SSL installation issue... right cert, wrong key
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

 

 

Similar Threads

  1. v138a after moving to different server problem with login to admin
    By Ambra in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 6
    Last Post: 16 Jun 2012, 07:55 PM
  2. [Server Problem] Can't Login to Admin with Fresh Install
    By interactivewest in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 16 Sep 2009, 10:51 PM
  3. Moved Directory/Problem with Admin
    By benArthur in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 8
    Last Post: 4 Mar 2009, 08:00 AM
  4. Moved to new server, can't login
    By Steel Rat in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 26 Jun 2008, 04:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •