Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    247
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    Quote Originally Posted by Ajeh View Post
    What are your Attribute settings on:
    Holiday Wine Bag products_id 2048

    What are your Attribute settings on:
    Neoprene Bottle Cooler products_id 647
    They're the same...as shown here.

    Click image for larger version. 

Name:	product-2048.jpg 
Views:	19 
Size:	54.2 KB 
ID:	11598Click image for larger version. 

Name:	product-647.jpg 
Views:	23 
Size:	55.3 KB 
ID:	11599

    If I switch 'Is Design Required: Yes $25.00' to NOT included in the Base price the problem is solved.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    247
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    Hi Linda,

    If I delete the option 'Is Design Required' and add it again the problem is gone. I just did it with product 2048 here:

    http://www.kcbgraphics.com/index.php...oducts_id=2048

  3. #13
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,639
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    While that will work ... it makes no sense that you have to do that ...

    So far, I cannot reproduce this issue in v1.3.9 nor in v1.5 ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  4. #14
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,639
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    Find another one that is bad ... and rather than delete the Attribute, edit and update the Product ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  5. #15
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    247
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    Quote Originally Posted by Ajeh View Post
    Find another one that is bad ... and rather than delete the Attribute, edit and update the Product ...
    Thanks for the help on this Linda.

    I tried that and still no change... but while doing that I noticed a small difference in the 'Is Design Required:Yes (Type & Graphics)' option value, there's no + sign for the price prefix and shipping weight prefix as seen here:
    Click image for larger version. 

Name:	product-2063.jpg 
Views:	23 
Size:	44.5 KB 
ID:	11600Click image for larger version. 

Name:	product-2045.jpg 
Views:	24 
Size:	46.7 KB 
ID:	11601
    If I click edit there is this � showing instead of + and if I change it to + it corrects the pricing problem. On other products with the same problem if I click edit there will be a + sign showing and I click save the + sign disappears, click edit again I see �.

    This problem only seems to occur with 'Is Design Required:Yes (Type & Graphics)' and no other. I guess theoretically I can export the data using Apsona and try replacing that symbol.

    Puzzling

  6. #16
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,639
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    When I get some time, I will try that and see if I can reproduce it ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  7. #17
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    67,639
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    If you look at the structure of your database tables, such as the table:
    products_attributes

    what do you see on the collation for the Prefix field?

    If you look in your configure.php files for:
    /includes/configure.php
    /your_secret_admin/includes/configure.php

    what is set for:
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.3]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...

  8. #18
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    247
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Starting at:$Wrong - Priced by Attributes/Option Values Issue

    Quote Originally Posted by Ajeh View Post
    If you look at the structure of your database tables, such as the table:
    products_attributes

    what do you see on the collation for the Prefix field?

    If you look in your configure.php files for:
    /includes/configure.php
    /your_secret_admin/includes/configure.php

    what is set for:
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    Hi Linda,

    My apologies for the delay in responding.

    Several weeks ago I converted my database and the required php files to UTF-8 from ISO-8859-1. I believe this was the source of these problems... and I see you were also looking to this area as the source. The problems seemed to be isolated to just one product category which I was also having Easy Populate issues with in the summer. I've since exported the attributes using Apsona, corrected the necessary data to the correct + symbol, imported it back in using Apsona and the problem seems to be resolved.

    Thank you for your input on this Linda & Happy New Year to you!
    Last edited by kcb410; 31 Dec 2012 at 07:28 PM. Reason: additional info

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Attributes Option Values image
    By shahram in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 10 Jan 2011, 09:33 AM
  2. Option values attributes text
    By dzaborow in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 1
    Last Post: 30 Mar 2009, 04:32 AM
  3. Priced by Attributes, Starting at...
    By laurenh2201 in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 11
    Last Post: 28 Aug 2008, 07:51 PM
  4. Product Priced by Attributes Option
    By mrtechnique in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 5
    Last Post: 3 Jun 2008, 11:57 PM
  5. "Starting at" not showing up on pages with priced attributes
    By designstash in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 2
    Last Post: 18 Apr 2008, 10:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •