Thread: Site Problem

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Site Problem

    Ok guys sorry if this sounds generic but I cant think of the terms. Please take a look at www.wearyourdesign.com What I am trying to do is get rid of the margins on the sides so it is the full size of the screen. Could someone please tell me how to do this?
    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    4,788
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Site Problem

    Quote Originally Posted by wearyourdesign View Post
    Ok guys sorry if this sounds generic but I cant think of the terms. Please take a look at www.wearyourdesign.com What I am trying to do is get rid of the margins on the sides so it is the full size of the screen. Could someone please tell me how to do this?
    Thank you
    Locate/edit stylesheet.css (line 181 on your site)

    #mainWrapper {
    background-color: rgb(255, 255, 255);
    text-align: left;
    vertical-align: top border: 10px solid rgb(154, 154, 154);
    width: 950px;
    }

    Adjust 'width' to suit. You may prefer to use '%' rather the 'px'

    eg:
    width: 100%;

    Cheers
    Rod

    ps. If you replicate this in 'custom.css' (create it if needed) it won't get overwritten with zencart updates.
    Ozpost - The Ultimate Shipping module for Australian Merchants. Click these links for its Homepage, or Download from Zen-Cart.com.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    9,956
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Site Problem

    I have a widescreen monitor and when I stretch your site across the whole screen it looks TERRIBLE !

    Many people use widescreen monitors (most laptops are widescreen).

    To be safe, and to have a width that will satisfy MOST screens, you should set the maniWrapper to about 980 pixels.

    It's up to you, of course, but as I said, to me the site looks awful when stretched across full-screen.
    Our latest project is Pet Tags.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    9,956
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Site Problem

    Oh... and you are playing about in the CLASSIC template... NOT a good idea. You need to create a CUSTOM template.
    Our latest project is Pet Tags.

 

 

Similar Threads

  1. v151 Problem with header different from local site to remote site.
    By eazy in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 7
    Last Post: 14 Nov 2012, 03:45 AM
  2. secure site problem
    By chrissiemags in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 14 Oct 2008, 03:04 AM
  3. backup site problem
    By ericpeng in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 1
    Last Post: 28 Sep 2008, 10:08 PM
  4. moving site problem (site template doesnot show up now)
    By mrcoolboy15 in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 3
    Last Post: 18 Jul 2008, 09:48 PM
  5. Problem Moving Test Site - Switches to test site folder
    By bullseye in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 3
    Last Post: 1 Jan 2008, 10:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •