Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Warren, Oregon
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    Default Still Getting ZC Logo On Copies of Email

    I have changed my header.jpg to show my logo (Heirlooms To Cherish) on outgoing emails, rather than the "Powered by Zen Cart" one, and have confirmed that my html emails are now going out with my store logo. But the copy I receive still has the ZC logo. Howcumizit? Can I change it? If so, where and how?

    Thanks,
    Phil
    heirloomstocherish.com

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sunny Coast, Australia
    Posts
    2,533
    Plugin Contributions
    7

    Default Re: Still Getting ZC Logo On Copies of Email

    Quote Originally Posted by Phil Soth View Post
    I have changed my header.jpg to show my logo ...... But the copy I receive still has the ZC logo.......
    If all emails are going out with your store logo then that could just be a cached image you are seing in your mailer.
    Zen Cart with a Passion (Fair Dinkum Australian): iSO Network | frNT Online Dispensary
    Contribs: CSAR | German Language Pack | Local Delivery Only

  3. #3
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Warren, Oregon
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Still Getting ZC Logo On Copies of Email

    Thanks, Frank! That's exactly what it was. This morning, my admin copy of emails is coming in with my new store logo. Just took a while for mailer cache to clear/update (or whatever cache does).

    Thank You Again!
    Phil

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sunny Coast, Australia
    Posts
    2,533
    Plugin Contributions
    7

    Default Re: Still Getting ZC Logo On Copies of Email

    Quote Originally Posted by Phil Soth View Post
    Thanks, Frank! That's exactly what it was. This morning, my admin copy of emails is coming in with my new store logo. Just took a while for mailer cache to clear/update (or whatever cache does).

    Thank You Again!
    Phil
    No probs, created an account on your site yesterday and was getting the proper logo in the email. You can delete that account....

    Cheers / Frank
    Zen Cart with a Passion (Fair Dinkum Australian): iSO Network | frNT Online Dispensary
    Contribs: CSAR | German Language Pack | Local Delivery Only

  5. #5
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Warren, Oregon
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Still Getting ZC Logo On Copies of Email

    Done......and done!

    Thanks,
    Phil

 

 

Similar Threads

  1. welcome email still uses old logo
    By hara in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2 Jul 2011, 09:21 PM
  2. Not getting Admin copies of emails
    By rehopper in forum Discounts/Coupons, Gift Certificates, Newsletters, Ads
    Replies: 1
    Last Post: 10 Sep 2010, 03:46 PM
  3. Copy Product without attributes still copies the attributes
    By oavs in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 3
    Last Post: 29 Apr 2008, 11:30 PM
  4. Admin/Tools/Send Email sends 2 copies
    By Stuff4Toys in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 7 Jan 2008, 11:44 PM
  5. Customer Email copies no longer being sent
    By msladybug02 in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 14 Oct 2006, 07:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •