Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    93
    Plugin Contributions
    0

    Default How to secure my images for SSL? Display both secure/insecure items error

    Alright so i finaly installed my ssl certificate on my linux server, but when the site is run in IE it gives me that annoying display secure/insecure items on each ssl encrypted page. when i click No, it doesnt show my buttons underneath my banner (www.tooltowntools.com) and it doesnt show the secure lock in the URL bar. How can i secure my images? Thanks for any help :)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    16,020
    Plugin Contributions
    5

    Default Re: How to secure my images for SSL? Display both secure/insecure items error

    the issue is you have these links hard coded
    http://linux7.comprotech.com/include...mages/home.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...ages/login.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...es/contact.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...ges/footer.jpg

    you need to make them relative or at least if your gonna hard code em make em https to start

    You also might want to start with the template default layout rather than classic.
    the nearly tableless design is easier to work with

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    93
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to secure my images for SSL? Display both secure/insecure items error

    Quote Originally Posted by Merlinpa1969
    the issue is you have these links hard coded
    http://linux7.comprotech.com/include...mages/home.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...ages/login.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...es/contact.gif
    http://linux7.comprotech.com/include...ges/footer.jpg

    you need to make them relative or at least if your gonna hard code em make em https to start

    You also might want to start with the template default layout rather than classic.
    the nearly tableless design is easier to work with

    Ahhhh thank you very much. As for the template default layout, i realized that after i was about 90% done with the template before realizing that i had been working in the classic directory. I just about slapped myself when i realized it, lol. But, after this, there isnt going to be much more cosmetics so im not that worried about it. But thanks for the tip.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •