Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    328
    Plugin Contributions
    0

    Default Installed language pack - header not displaying well

    Not sure if this is the right area for this question...

    I have just installed a language pack (Japanese) on my test site <http://english.globalpeace.jp/store/>.

    I am not sure why, but the header logo is messed up... I get the words ‘FAVICON CODE’ in the top LH corner and the liquid center section is out of whack...

    I don’t understand why it is messed up as all I did was install language packs... When I click on the English button, it appears to work fine.

    Can anyone help out with this?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    328
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    I have just tested things on Internet Explorer (Win), FireFox (Win & Mac) and Opera (Mac) and all display the same problem. However in Safari, everything displays fine...

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    60,234
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    139

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    FAVICON CODE

    This is defined in the /includes/languages/english/meta_tags.php
    Chances are your japanese language pack is not fully current, so is missing this and other definitions.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.



  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    328
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    Yes, it is a pre-release version for 1.3... Would that be causing the liquid area of the header to scrunch up too?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    60,234
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    139

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    Yes.

    Your custom code in templates/common/html_header.php is not finding a japanese definition for FAVICON_CODE.

    The display of FAVICON_CODE text on the screen is pushing the line down by the same distance as the text.

    Your favicon modifications are not the same as what is in a standard v1.3.x installation:

    html_header.php is normally this:
    PHP Code:
    <?php if (defined('FAVICON')) { ?>
    <link rel="icon" href="<?php echo FAVICON?>" type="image/x-icon" />
    <link rel="shortcut icon" href="<?php echo FAVICON?>" type="image/x-icon" />
    <?php //endif FAVICON ?>
    and the contents of FAVICON are defined in languages/YOURLANGUAGE/meta_tags.php:
    PHP Code:
    // favicon setting
    // There is usually NO need to enable this unless you wish to specify a path and/or a different filename
    //  define('FAVICON','favicon.ico'); 
    (And you would uncomment that last line and enter the full path to your favicon.ico file to customize it, as you have currently done for your site)
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.



  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    328
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    Thank you very much! The header is looking very good!

    I opened the Japanese meta_tags.php and added the favicon code from English meta_tags.php in the appropriate place...

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    328
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Installed language pack - header not displaying well

    Note for users that may be experiencing similar problems:

    I was upgrading and added a new version of includes/languages/my_template01/japanese.php recently and the problem above occurred again. I found this thread again and began messing around with meta_tags.php but could not get it working.

    After much messing around I realized I needed to copy, this piece of favicon code into the J version of includes/languages/my_template01/japanese.php:

    //define('CUSTOM_KEYWORDS',DVD’s , Books ');
    // Favicon
    define('FAVICON_CODE','<link rel="icon" href="http://MY_URL.../favicon.png" type="image/x-icon" />'.
    '<link rel="shortcut icon" href="http://MY_URL/favicon.png" type="image/x-icon" />');

    // END: moved to meta_tags.php

    **********

 

 

Similar Threads

  1. Arabic language pack
    By tekram in forum Addon Language Packs
    Replies: 2
    Last Post: 16 Jun 2006, 01:18 AM
  2. Hebrew Language Pack Needed!
    By petertosh in forum Addon Language Packs
    Replies: 1
    Last Post: 19 May 2006, 10:26 PM
  3. Non-selected language header link
    By magicpants in forum Basic Configuration
    Replies: 1
    Last Post: 12 May 2006, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •