Page 59 of 80 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 581 to 590 of 794
  1. #581
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    47
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Thank you, CrashWolf.

    I'm almost there, but I have same problem as johnniejetski under ZC v1.3.9h.

    "Please enter and/or complete your Shipping From ZIP Code™."
    Last edited by siliconbug; 20 Mar 2012 at 12:11 AM.

  2. #582
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    I am also using 1.3.9h

  3. #583
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Midland TX
    Posts
    277
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Quote Originally Posted by siliconbug View Post
    Thank you, CrashWolf.

    I'm almost there, but I have same problem as johnniejetski under ZC v1.3.9h.

    "Please enter and/or complete your Shipping From ZIP Code™."
    I am also getting this error and was on phone with USPS around 7:30pm and she told me their server are going up and down. Should wait until tomorrow morning, S/B fixed then. Bottom line-- is it 1.3.9 or their servers. I think I will try 1.5.0 and see what happens using that version.
    Another question what do you have Config/USPS in the zip code part set at? same or other
    I don't know if this is still an issue or not?

  4. #584

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    I'm using 1.5, and I'm getting the same errors as those using 1.3.9.

  5. #585
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Thanks for the fix. I got rid of the "zip code error" by deleting this part of the script pertaining to shipping from another zip code.

    ***

    <input type="hidden" name="form.shipFromAnotherZipCode" value="true" id="cShipDiffZip">
    <input type="hidden" name="form.otherZipCode" value="<?php echo USPS_DELIVERY_OTHER_ZIPCODE; ?>" id="tShippingZip">

    <?php } elseif (USPS_DELIVERY_SAME_ZIPCODE != 'same') { ?>

    <input type="hidden" name="form.shipFromAnotherZipCode" value="true" id="cShipDiffZip">
    <input type="hidden" name="form.otherZipCode" value="<?php echo USPS_DELIVERY_OTHER_ZIPCODE; ?>" id="tShippingZip">

    ***

    It all works fine now, except for the aforementioned failure of the customer's email address to fill in automatically. But that's a small concern compared to having to fill the entire thing in line-by-line.

    Thanks again!

  6. #586
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Midland TX
    Posts
    277
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Quote Originally Posted by JanisL View Post
    Thanks for the fix. I got rid of the "zip code error" by deleting this part of the script pertaining to shipping from another zip code.

    ***

    <input type="hidden" name="form.shipFromAnotherZipCode" value="true" id="cShipDiffZip">
    <input type="hidden" name="form.otherZipCode" value="<?php echo USPS_DELIVERY_OTHER_ZIPCODE; ?>" id="tShippingZip">

    <?php } elseif (USPS_DELIVERY_SAME_ZIPCODE != 'same') { ?>

    <input type="hidden" name="form.shipFromAnotherZipCode" value="true" id="cShipDiffZip">
    <input type="hidden" name="form.otherZipCode" value="<?php echo USPS_DELIVERY_OTHER_ZIPCODE; ?>" id="tShippingZip">

    ***

    It all works fine now, except for the aforementioned failure of the customer's email address to fill in automatically. But that's a small concern compared to having to fill the entire thing in line-by-line.

    Thanks again!
    Sorry if this is long but here is what I have found:

    I still have major problems with going to "next page" (select shipping type) after the first page has been filled in. Auto-Fill work perfectly in Login and filling the page with data but that where it all goes wrong after clicking the next button to select type of shipping method. I keep getting errors that their system is experencing problems.... I also just tried JanisL suggestion doesent fix anything for me. I have ran many hours of test every way I can think of and still no go.

    Here is what I have discovered. When you click on the USPS button zencart will fill in the Ship From address (User Profile) after Login. USPS has some way to tell where the Ship from address comes from. I have caught a java error that says:
    ://cns.usps.com/go/Secure/LabelInformat....form.labelId=nul&validationFailed=True#


    If you let USPS pull the Ship From information from your USPS account this set the form where you can paste in all information or manually fill or pull from address book and it will process correctly.

    Then on the email address I have found when Beyond Comparing Source Code that on line 1073 here is code of page that was Auto-filled in:
    <div id="addressToColOne" class="column addressToColumn">
    <input type="hidden" name="form.deliveryPhoneId" value="" id="deliveryPhoneId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryFaxId" value="" id="deliveryFaxId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryEmailId" value="LynnMacDonald@sbcglobal.net" id="deliveryEmailId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryAddressId" value="" id="deliveryAddressId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryContactId" value="" id="deliveryContactId"/>

    Here is the code of page manually filled in:
    <div id="addressToColOne" class="column addressToColumn">
    <input type="hidden" name="form.deliveryPhoneId" value="-1" id="deliveryPhoneId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryFaxId" value="-1" id="deliveryFaxId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryEmailId" value="-1" id="deliveryEmailId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryAddressId" value="-1" id="deliveryAddressId"/>
    <input type="hidden" name="form.deliveryContactId" value="-1" id="deliveryContactId"/>

    Notice manually filled in page values are set to "-1" and Auto-Fill are set to actual value.

    I suggest you load in a page that was filed in by USPS auto fill and another page that has manually filed in then using Beyond Compare you will see a big difference from top to bottom.
    Example of Auto Fill page this line <input type="text" name="form.deliveryLastName" maxlength="50" value="MacDonald" tabindex="0" id="tNameLastTo" class="text-input-large name-or-company"/>
    Compared to same line when manually filled in: <input type="text" name="form.deliveryLastName" maxlength="50" value="" tabindex="0" id="tNameLastTo" class="text-input-large name-or-company"/>

    Notice that all the values are "" on the manually filed in page and on the Auto-Filled page will have values filled in as above"MacDonald"

    I found this at the bottom of page that may be what is preventing Auto-Fill.
    <!-- START OF SmartSource Data Collector TAG -->
    <!-- Copyright (c) 1996-2011 WebTrends Inc. All rights reserved. -->
    <!-- Version: 9.3.0 -->
    <!-- Tag Builder Version: 3.1 -->
    <!-- Created: 3/28/2011 6:24:05 PM -->

    <script src="/go/js/webtrends.js" type="text/javascript"></script>

    This may also be involved taken from blank page just been logged in.
    <script type="text/javascript">
    dojo.require("usps.login.user");
    USPS.User=new usps.login.user();
    USPS.User.initialize();
    var isLoggedIn = true;
    USPS.User.isLoggedIn = isLoggedIn;

    dojo.require("usps.utils.session");
    var sessionTimer = new usps.utils.session();
    sessionTimer.addSessionRefreshTimer();
    USPS.User.profile = { title : "",firstName : "SHIPPING",middleInitial : "",lastName : "DEPARTMENT",suffix : "",name : "EZORB CALCIUM COM LLC",addressLine1 : "3527 HYDE PARK AVE STE 100",addressLine2 : "",addressLine3 : "",city : "MIDLAND",stateProvince : "TX",postalCode : "79707-5713",countryName : "UNITED STATES",countryISOCode : "840",urbanizationCode : "",email : "larry@EZorbCalcium.com",phoneNumber : "",businessPhoneNumber : "4326897272",faxNumber : "4326149800"};
    </script>

    So it may be if there is some way to prevent USPS Auto-Fill from logging and allow USPS to login their User Profile then send order information it may work. Cause it appears they are using a complicated Script to prevent someone hacking and pasting in information so they have gone to great ex streams to prevent Auto-Fill. Sure hope I am wrong on not getting this to work.

  7. #587
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Astoria, Or
    Posts
    455
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    The problem is that USPS is assigning labelId and packageId when the page is loaded and you cannot deviate. At first I thought these were just random to differentiate items in the cart and could be rand() but that didn't work. I've even tried re-using not yet filled in numbers with neg results. Looks like it's API time only...

    P.S... If you mess around you will want this url, trust me :)
    https://cns.usps.com/go/Secure/Shopp...AjaxDeleteCart

  8. #588
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Astoria, Or
    Posts
    455
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Taking a break and coming back with fresh eyes can fix everything. Please find attached an updated zip with a WORKING version :) This makes use of the USPS address book function, you will need to enter your return address into your address book so that it is auto-filled automagically. I would also suggest changing "Delivery: Default Shipping from Same ZipCode (Radio Button)" to "same" as you no longer need to create a form error. I also updated the country strings correcting/add some 243 changes.

  9. #589
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Quote Originally Posted by ses707 View Post
    Taking a break and coming back with fresh eyes can fix everything. Please find attached an updated zip with a WORKING version :) This makes use of the USPS address book function, you will need to enter your return address into your address book so that it is auto-filled automagically. I would also suggest changing "Delivery: Default Shipping from Same ZipCode (Radio Button)" to "same" as you no longer need to create a form error. I also updated the country strings correcting/add some 243 changes.
    Thx for removing my name for my contribution to the update in the file.

  10. #590
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    if i remove the click on the radio button for SHIPPING FROM ANOTHER ZIP CODE, it gives the error. If I fill in a different zip code, it works... So right now I have to hand fill a false zip code on each order

 

 
Page 59 of 80 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast

Similar Threads

  1. Checkout Button - click once then hide - possible ?
    By DogTags in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 1 Sep 2006, 06:30 PM
  2. Can't log in to admin
    By redman in forum Customization from the Admin
    Replies: 2
    Last Post: 30 May 2006, 03:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •