Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    17
    Plugin Contributions
    0

    Default Error message in Admin after new install.

    Newb here - just installed 1.3.7, install was clean but Im getting the following message after hitting the Update button after making a change in Admin. Changes seem to be taking.

    Anyone know whats causing this?


    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/www/www/ragemoto/www/store/admin/includes/init_includes/init_admin_auth.php:5) in /www/www/www/ragemoto/www/store/admin/includes/functions/general.php on line 34


    TIA

    Booch

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    17
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Error message in Admin after new install.

    Ok - fixed this. I was wondering why I wasnt getting the admin login too. Turns out the file init_admin_auth.php was corrupted during FTP (although it looked fine). Uploaded it again which resolved it.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 18 Mar 2007, 10:28 PM
  2. Admin logon error
    By mogglin in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 0
    Last Post: 1 Mar 2007, 11:29 PM
  3. Have successful install Cannot enter admin
    By zephrs in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 3
    Last Post: 13 Jun 2006, 05:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •