Results 1 to 10 of 15

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    0

    red flag Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Hi all,

    I have finished upgrading. But I now have the following issues.

    1. My admin is v1.3.7 but when I click on other links it returns to v.1.2.6d. Why is that?
    2. On my website, links that were created using EZ pages were not working.
    3. The homepage picture has disappeared so are the pictures I put in the category pages.

    Please help. Thank you.
    Using zencart v.1.3.9e
    Website: http://www.dealbyethan.com
    Email: admin AT dealbyethan DOT com

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    26,512
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Ethan,

    Sorry that you are still experiencing issues - but my suggestions remain the same:

    Your stylesheet_new.css is dated @version $Id: stylesheet_new.css 3286 2006-03-28 01:14:04Z drbyte $

    This should be for 1.3.7 - * @version $Id: stylesheet.css 5349 2006-12-22 20:34:40Z birdbrain $

    So you are using the incorrect stylesheet for this version and there were some changes between those dates

    And most importantly:

    Your stylesheet.css is the AlgoZone, Inc supplied version meant for ZenCart 1.2.x and repleat with tables that do not exist in Zen Cart 1.3.7
    Zen-Venom Get Bitten
    Get Your Business Found

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Your stylesheet_new.css is dated @version $Id: stylesheet_new.css 3286 2006-03-28 01:14:04Z drbyte $
    This should be for 1.3.7 - * @version $Id: stylesheet.css 5349 2006-12-22 20:34:40Z birdbrain $
    So you are using the incorrect stylesheet for this version and there were some changes between those dates
    I did a test upgrade in the a sub-folder and upgraded it when the test shop was made as close as to the Live Shop as possible. I don't understand how it could work well in the sub-folder but when not when I moved it into the root. One thing I can think of is that I might not have move all the Live Shop files into /old_shop. If I was using the incorrect stylesheet, why would it work so well in the sub-folder at the first place? What do you think I should do to fix this?

    With regards to my admin, I am not so sure if it is the old or the latest version. When I was doing the test upgrade, the menu color in the admin was always black. Now that I did the real upgrade, the menu color of all the pages in the admin is brown except the very first page when I log in. However, it does say my ZenCart appears to be current. Apart from these, the EZ pages which I created in the test shop are now all gone in the admin. How could this possible?

    Please help. Thanks in advance.
    Using zencart v.1.3.9e
    Website: http://www.dealbyethan.com
    Email: admin AT dealbyethan DOT com

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    26,512
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Brown??? This is the old admin interface as the latest is a green template. You have apparently got fils corssed up and not a clean upgraded install. I would start with a clean install (yeah I know this is not what you want to hear...)
    Zen-Venom Get Bitten
    Get Your Business Found

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Hi Kobra,

    If I was to re-upgrade again, should I reverse everything back to the Live Shop and the test shop and then re-run the zc_install again? Everything was good except when I moved the Live Shop to /old_shop and test shop to the Live Shop. Please provide me with the instructions as to reverse this. Thanks.
    Using zencart v.1.3.9e
    Website: http://www.dealbyethan.com
    Email: admin AT dealbyethan DOT com

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Problems after upgrading from 1.2.6d to 1.3.7

    Hi,

    I just thought of something. Do I have to change the two configure.php files of the old_shop with the old_shop path? I was just thinking if this could be the reason why there are crossed up files.
    Using zencart v.1.3.9e
    Website: http://www.dealbyethan.com
    Email: admin AT dealbyethan DOT com

 

 

Similar Threads

  1. question with upgrading 1.2.6 to 1.3.7
    By kotlicit in forum Upgrading from 1.2 to 1.3.x
    Replies: 1
    Last Post: 28 Mar 2007, 10:08 AM
  2. upgrading from 1.3.0 to 1.3.7
    By MichellyAqua12 in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 5
    Last Post: 30 Jan 2007, 01:04 AM
  3. Update 1.3.6 to 1.3.7 Problems
    By j-m in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 3
    Last Post: 9 Jan 2007, 07:11 PM
  4. Database Problems Upgrading from 1.3.6 to 1.3.7 (my export won't work)
    By TLC in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 4
    Last Post: 3 Jan 2007, 03:57 AM
  5. What are the advantages of upgrading from 1.2.6d to latest?
    By hobbycache in forum Upgrading from 1.2 to 1.3.x
    Replies: 7
    Last Post: 18 Aug 2006, 02:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •