Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chiang Mai
    Posts
    411
    Plugin Contributions
    0

    Default Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    I'm setting up a real estate 'showcase' site. Need 'price' to display but don't need calculations.

    Would like to replace "$" with "THB" which stands for Thai baht. Any suggestions on where it might be defined? I could live with eliminating the $ and adding baht or THB after the numbers...

    Would also like to eliminate decimal places...?

    Any idea when the Thai language module will be available? (that is a joke BTW)

    Thanks
    (in advance)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Tampa Bay, Florida
    Posts
    4,733
    Plugin Contributions
    160

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    Go to Admin->Localization->Currencies.
    That Software Guy, Plugin Moderator. Store: http://www.thatsoftwareguy.com/store/
    Contributions: Quantity Discounts, Better Together, SMS on Sale, Gift Wrap at Checkout, and more.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chiang Mai
    Posts
    411
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    that was far too easy - thanks



    ZenCart really is the bomb

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    what about if I want the display price change when adding options?

    Let's set the base price is $10

    Select option $5

    and price will update to $15. How to do that? Please help!
    Zgraphic, We make printing affordable!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    21,964
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    When creating or editing the product, select "Product Priced by Attributes".
    You should also check to make sure that the Attribute Controller, in the "Adding New Attribute" section, shows the bright purple box "Include in Base Price
    When Priced by Attributes" set to yes (I believe this is always the default). Note - there may be situations where you want it set to no. Try this if you are getting undesired results. If the attributes are the full price by themselves (base price 0), you definitely want it yes.
    Last edited by gjh42; 6 May 2007 at 11:41 PM.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    Thanks for your quick reply! I am a newbie.

    My web site selling printing. Such as, Business card, postcard . . . .

    Each product start with a Starting price. Let's say 1000 pc - $75.99

    When changing the quantity to 2500 the price add $32.00

    But at the starting price still showing $75.99

    What I try to do is, when changing the Quantity, the price will also change from $75.99 to $107.99

    I hope you know what I mean!

    Link:
    http://www.zgraphic.com/index.php?ma...&products_id=2
    Zgraphic, We make printing affordable!

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    21,964
    Plugin Contributions
    25

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    Sorry, that's not going to happen without some real custom coding.

    If you want the actual price to show for each quantity, that is easy. Set the base price to 0, and edit each attribute to show its full price. Also in Attribute Controller, change the + in front of the price to blank.
    The Starting at price will still show (can be disabled) with the lowest attribute price.
    See my site for examples of this.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Change Price Display - Please don't ask me to search w/ Tools-Devlpr Tool Kit

    IC, I guess there is no way that I can do that! Maybe I just do what you did on your site. Thanks a lot!
    Zgraphic, We make printing affordable!

 

 

Similar Threads

  1. Price column only showing in search results.
    By liah in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 1
    Last Post: 10 Aug 2006, 05:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •