Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Sort products by model number

    Hi,

    All my products have a model number in detailed view. Can I sort my products by using the model number

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    266
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Sort products by model number

    Sort where, exactly?

    If you mean on the index products list page, go to your admin, then Configuration --> Product Listing.

    Give the Display Product Model a number other than 0. Then, in Display Product Listing Default Sort Order, change it to whatever number you used plus 'a'. So, if you made the Display Product Model = 4, then Display Product Listing Default Sort Order would be '4a' (without the quotes).

    BrandTim

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Sort products by model number

    Quote Originally Posted by brandtim View Post
    Sort where, exactly?

    If you mean on the index products list page, go to your admin, then Configuration --> Product Listing.

    Give the Display Product Model a number other than 0. Then, in Display Product Listing Default Sort Order, change it to whatever number you used plus 'a'. So, if you made the Display Product Model = 4, then Display Product Listing Default Sort Order would be '4a' (without the quotes).

    BrandTim
    Hi again,

    I have tried this but the products want sort after product model. Could there be any other settings that override my settings ?

    I am talking about sorting them after product model for the customers to see.... Not the admin panel

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    266
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Sort products by model number

    Quote Originally Posted by hac View Post
    Hi again,

    I have tried this but the products want sort after product model.
    Really not clear on what you mean by this.


    Quote Originally Posted by hac View Post
    Could there be any other settings that override my settings ?

    I am talking about sorting them after product model for the customers to see.... Not the admin panel

    That place in the admin that I mentioned above is where you change it FOR the public view ... there are numerous places this can be over-ridden, and no way to even guess where without looking at your site.

    Can you provide a link as well as a mock-up showing how exactly you want the products sorted?

    BrandTim

 

 

Similar Threads

  1. MySQL syntax error
    By Waggle Dancer in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 13 Feb 2007, 05:06 AM
  2. Product Listing - prev/next broken....?
    By oceano in forum Basic Configuration
    Replies: 13
    Last Post: 26 Sep 2006, 12:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •