Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    Look at the HTML code, it works

    PHP Code:
    <table width="100%" border="0" cellspacing="0">
      <
    tr>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=13"><img src="images/air.jpg" alt="Air" title=" Air " width="135" height="50" /></a></span></td>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=27"><img src="images/manufacturers/denso.jpg" alt="Denso" title=" Denso " width="135" height="50" /></a></span></td>
    </
    tr><tr><td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=62"><img src="images/manufacturers/gates.jpg" alt="Gates" title=" Gates " width="135" height="50" /></a></span></td>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=43"><img src="images/kimpex.jpg" alt="Kimpex" title=" Kimpex " width="135" height="50" /></a></span></td>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=35"></a></span></td>
    </
    tr><tr><td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=102"><img src="images/manufacturers/ntn.jpg" alt="NTN" title=" NTN " width="135" height="50" /></a></span></td>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=72"></a></span></td>
    <
    td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=46"><img src="images/sportech.jpg" alt="Sportech" title=" Sportech " width="135" height="50" /></a></span></td>
    </
    tr><tr><td width="415" align="center"><span><a href="/index.php?main_page=index&cPath=1073_1075&filter_id=48"><img src="images/ufo.jpg" alt="UFO" title=" UFO " width="135" height="50" /></a></span></td>
      </
    tr>
    </
    table
    try to resize the logos

    cheers

  2. #12
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    76
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    what is $options do? my &options return empty arrary. why?
    i already set options name and value.

    what does filter_id stand for? for categories id or manufactories id?

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    I understand this is an old thread but I can't find any other thread that comes close to what I need.

    I need to list the Manufacturers in a list, such as the Categories list, instead of a Drop Down list.

    There is a Manufacturers_Form form somewhere but I am not sure how to edit it and even where it is.

    Can anyone help?

  4. #14
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    168
    Plugin Contributions
    1

    Idea or Suggestion Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    I am also looking for this.. any ideas? It's hard to understand this deep code.
    AIM edwardtilbury
    GoogleTalk edwardtilbury

  5. #15
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South Africa
    Posts
    9
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    Can someone please assist me how to show all the logos below on the main page of my shop. I have them logos updated to the Manufacturers directory.

    I don't know PHP, can you help

  6. #16
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South Africa
    Posts
    9
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product list replacing dropdown manufacturer filter with images

    I have found a solution to my question above. How can I delete my posts here.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. How to select existing product images on server?
    By ronlee67 in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 12
    Last Post: 15 Mar 2010, 05:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •