Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    60
    Plugin Contributions
    0

    Default Stylesheets are not being read after moveing site.

    I got the book in the mail and decided to start over using the same site structure and software as the book uses. When I copied my backup includes folder into the cart, and realized that it wasn't going to work that way, I went through and re-built the files one by one.

    I've done something wrong and can't figure out what it is. Here is what I'm seeing...

    This is the header area...


    This is the body area. I have code in place that should suppress the category box from showing on this page, but it shows up anyway.


    Can someone please help me figure out what I've done wrong?

    Thanks in advance...

    Vood

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    63,371
    Blog Entries
    5
    Plugin Contributions
    181

    Default Re: Stylesheets are not being read after moveing site.

    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donate to: DrByte directly or to the Zen Cart team as a whole

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

 

 

Similar Threads

  1. v154 After upgrading to 1.5.4, no sales taxes are being charged in the cart.
    By delia in forum Currencies & Sales Taxes, VAT, GST, etc.
    Replies: 2
    Last Post: 23 Apr 2015, 03:06 PM
  2. Images are not updating after being uploaded to my Site... Help!
    By sym3try in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 8 May 2012, 09:36 AM
  3. After Moving Site, My Products are not showing.
    By Fran_Cherrett in forum Installing on a Mac Server
    Replies: 5
    Last Post: 30 Apr 2010, 07:54 PM
  4. CSS not being read from a shared SSL
    By kageosx in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 10 Nov 2009, 12:55 PM
  5. HTML based emails are not being generagted after my v1.3.8a,
    By lmelendez_jr in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 5
    Last Post: 12 Apr 2008, 06:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR