Page 5 of 43 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 428
  1. #41
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    California, USA
    Posts
    236
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Absolute,

    When are you coming out with the update - your last post suggested that it would have been a few weeks ago.
    Thanks
    Supersnow

  2. #42

    Default Re: Product Attribute Grid

    First off let me say Zen Cart is one awesome piece of programming!

    But now to my question.

    I have installed the Product Attribute Grid, and can get it to work with two attributes. What I would like is to have the grid and also single attributes attached to one product.

    Is this possible, and what do I need to do?

    Thanks in advance!

  3. #43

    Default Re: Product Attribute Grid

    Is there anyone who can help me with the above question?

    I have a product that I would like to use the grid for size quantities, but also single attributes, like color, text, text font etc...

  4. #44
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    California, USA
    Posts
    236
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    So we have recently moved hosting companies and now the product grid is not working with a min qty even with the mix set to yes. I have tried everything to try to fix this. It works fine on our old host but not on our new. I was trying to get help on a another forum post:

    http://www.zen-cart.com/forum/showth...t=87605&page=2

    As the attribute combo quantities were not adding correctly to meet the requirement of the min set. As I said in my other forum area this problem is only on our new hosting and I worked out (with a lot of trial and error) that the only thing that is different between the two is the php version that is on the hosts. The old host (which the module and min qty works perfectly) is running php 4.4.8 and the my new host is using 5.2.5.

    So maybe something needs to change in this module so that it works on php 5 as a fair number of host are changing and this is going to cause some problems for other store owners like me who needs a min qty or any qty calculations to work.
    Thanks
    Supersnow

  5. #45

    Default Re: Product Attribute Grid

    Hello,

    First of all this mod is fantastic!!

    I've been trying for quite a while and cannot figure out how to center the attribute text in the grid, put a black border or change the color of the grid header...I would like the color to match my theme. Can someone point me in the right direction...I've been editing stylesheet.css but with no luck.

    Thank You,
    Tom

    http://www.pokerdiscount.net

    Example:

    http://www.pokerdiscount.net/poker-c...hips-1718.html

  6. #46
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    California, USA
    Posts
    236
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Quote Originally Posted by pokerdis View Post
    Hello,

    First of all this mod is fantastic!!

    I've been trying for quite a while and cannot figure out how to center the attribute text in the grid, put a black border or change the color of the grid header...I would like the color to match my theme. Can someone point me in the right direction...I've been editing stylesheet.css but with no luck.

    Thank You,
    Tom

    http://www.pokerdiscount.net

    Example:

    http://www.pokerdiscount.net/poker-c...hips-1718.html
    The deveoper has put into the custom template some stylesheet defintions you will need to add these to your stylesheet and then allocate the required styles that you want. I hope this helps.
    Thanks
    Supersnow

  7. #47
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    I just noticed that the Product Attribute Grid does not hide prices even when 'Customer Shop Status - View Shop and Prices' is set to 'May browse but no prices unless logged in'.

    Anyone know of how to hide the prices that display in the attribute grid until logged in?

  8. #48
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    I think i've narrowed down my experimenting on what needs to be changed to get 'hiding prices until logged in' to work with the Product Attribute Grid. In attributes.php, I think the default code for hiding prices until logged in is this at around line 108:

    PHP Code:
                      if (((CUSTOMERS_APPROVAL == '2' and $_SESSION['customer_id'] == '') or (STORE_STATUS == '1')) or ((CUSTOMERS_APPROVAL_AUTHORIZATION == '1' or CUSTOMERS_APPROVAL_AUTHORIZATION == '2') and $_SESSION['customers_authorization'] == '') or (CUSTOMERS_APPROVAL == '2' and $_SESSION['customers_authorization'] == '2') or (CUSTOMERS_APPROVAL_AUTHORIZATION == '2' and $_SESSION['customers_authorization'] != 0) ) {

                        
    $new_attributes_price '';
                        
    $new_options_values_price 0;
                        
    $products_options_display_price '';
                        
    $price_onetime '';
                      } 
    Now, I figured this is the section where the Product Attribute Grid sets up the 'price' variable that displays in the grid at around line 80 of the attribute grid's attributes.php file:

    PHP Code:
          $grid_records[$rd]['options'][] = array(    'id'            =>    $products_options->fields['products_options_values_id'],
                                                      
    'name'            =>    $products_options->fields['products_options_values_name'],
                                                    
    'price'            =>    $products_options->fields['options_values_price'],
                                                    
    'price_prefix'    =>    $products_options->fields['price_prefix'],
                                                    
    'weight'        =>    $products_options->fields['products_attributes_weight'],
                                                    
    'weight_prefix'    =>    $products_options->fields['products_attributes_weight_prefix'],
                                                    
    'discounted'    =>    $products_options->fields['attributes_discounted'],
                                                    
    'image'            =>    $products_options->fields['attributes_image'],
                                                    
    'base_price'    =>    $products_options->fields['attributes_base_price_included'],
                                                    
    'required'        =>    $products_options->fields['attributes_required'],
                                                    
    'display'        =>    $products_options->fields['display_only']
                                                ); 
    If I comment out the 'price' variable of the array, then it gets rid of the price completely. I'd like the prices to reappear when logged in..
    Last edited by HTsean; 10 Apr 2008 at 08:51 PM.

  9. #49
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    to anyone that cares, i figured out how to get the prices inside the attribute tables to hide when not logged in. In includes/modules/your_template/attributes.php at around line 47:

    PHP Code:
    if ($check_attributes_fields == true) { 
    I noticed Absolute added his entire Attribute Grid code (for this .php file, anyways) in this function. So I created a

    PHP Code:
    if ($_SESSION['customer_id']){

    function while just inside the $check_attributes_fields statement and enclosed whatever was inside. I then copied that entire code into an else{} statement, but this time commented out this line, around line 88:

    PHP Code:
    'price'            =>    $products_options->fields['options_values_price'], 
    Commenting out the 'price' variable in the $grid_records[$rd]['options'][] array gets rid of the prices that display in the grid.

    So the basic layout of my coding solution is that if a user is logged in, the attribute grid performs normally. But, if the user is not logged in, then the attribute grid performs with the price display manually disabled through commenting out the 'price' variable.

    I'm sure there is a much easier way of getting this done. It feels like there is a quick one line code method of being able to get 'hide prices until logged in' functionality with the attribute grid, but my programming knowledge is limited.

  10. #50

    Default Re: Product Attribute Grid

    Quote Originally Posted by supersnow View Post
    The deveoper has put into the custom template some stylesheet defintions you will need to add these to your stylesheet and then allocate the required styles that you want. I hope this helps.

    Snow,

    Can you give me a little more specific information if possible on how to do this...I'm really struggling with this. I want to center the attributes text in the table and also change the background color of the table....except the quantity boxes

    http://www.pokerdiscount.net/soprano...ices-1704.html

    Thanks in advance.

    Tom

 

 
Page 5 of 43 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Similar Threads

  1. Product listing in grid format?
    By rkhlee in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 19 Jun 2007, 06:41 AM
  2. Product Listing Grid Layout Mod need help
    By covone in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 1
    Last Post: 19 Nov 2006, 10:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •