Forum: Installing on a Linux/Unix Server

Page 1 of 120 1231151101 ... LastLast

Forum: Installing on a Linux/Unix Server

  1. v154 Dreaded MySQL Support = OFF

    Started by ph1s, 17 Apr 2015 05:02 PM
    • Replies: 4
    • Views: 420
    29 Aug 2015, 09:19 PM Go to last post
  2. v139h White screen on installion

    Started by Derek Bryant, 11 Aug 2015 08:47 AM
    • Replies: 8
    • Views: 238
    29 Aug 2015, 03:37 AM Go to last post
  3. v154 Upgrade from 1.51 to 1.54, Admin Works OK but store does NOT

    Started by SignaGen2, 26 Aug 2015 10:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 26
    • Views: 317
    28 Aug 2015, 03:49 AM Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 170
    26 Aug 2015, 06:54 PM Go to last post
  4. v154 Partial Admin Page Load After T_STATIC Alteration

    Started by sunshinelock, 21 Jan 2015 04:19 PM
    • Replies: 5
    • Views: 686
    24 Aug 2015, 04:09 PM Go to last post
  5. v151 Changing Domains on same server

    Started by Craig Freeburg, 20 Aug 2015 08:58 PM
    • Replies: 3
    • Views: 136
    21 Aug 2015, 05:54 PM Go to last post
  6. Trying to upgrade from 1.5.0 to 1.5.4

    Started by SPembleton, 11 Aug 2015 06:53 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 424
    18 Aug 2015, 07:35 AM Go to last post
  7. v154 Can't get into ADMIN via CHROME but I can via Firefox

    Started by lruskauff, 8 Aug 2015 07:11 PM
    • Replies: 6
    • Views: 217
    9 Aug 2015, 04:37 AM Go to last post
  8. application error v153 Mail not sending

    Started by ckfs1, 23 Feb 2015 04:28 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,249
    24 Jul 2015, 09:19 PM Go to last post
  9. 504 Gateway Time-out during install

    Started by pagelord, 23 Jul 2015 06:17 PM
    • Replies: 3
    • Views: 193
    23 Jul 2015, 11:59 PM Go to last post
  10. v154 Unable to Connect to Database on New Install

    Started by mshultise, 15 Jul 2015 04:29 PM
    • Replies: 1
    • Views: 287
    15 Jul 2015, 05:19 PM Go to last post
  11. Cannot access /admin/ after new install.

    Started by JoeToys, 14 Jul 2015 02:09 AM
    • Replies: 5
    • Views: 285
    14 Jul 2015, 11:19 AM Go to last post
  12. customer issue v154 New reinstall, sessions seem to last a random amount of time

    Started by benvanderjagt, 17 Apr 2015 05:27 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,084
    14 Jul 2015, 01:32 AM Go to last post
  13. v153 Cannot Get Beyond The Database Information Page.

    Started by chome4, 11 Jul 2015 09:26 AM
    • Replies: 7
    • Views: 307
    13 Jul 2015, 05:37 PM Go to last post
  14. v154 Curl Errors: I must be banned??

    Started by simon1066, 8 Jul 2015 07:49 AM
    • Replies: 1
    • Views: 385
    8 Jul 2015, 01:55 PM Go to last post
  15. Where do I reset these Reports Back to Zero

    Started by I wish I could, 30 Jun 2015 02:41 AM
    • Replies: 6
    • Views: 342
    2 Jul 2015, 03:25 PM Go to last post
  16. v153 Will not install: blank white page

    Started by RixStix, 9 Jul 2014 02:41 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 33
    • Views: 2,888
    28 Jun 2015, 06:30 PM Go to last post
  17. mystery file in CACHE

    Started by geoffreykilts, 25 Jun 2015 12:06 PM
    • Replies: 2
    • Views: 205
    25 Jun 2015, 07:56 PM Go to last post
  18. v154 Change existing site from sub directory to the root of the web site

    Started by fjbern1943, 22 Jun 2015 07:15 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 21
    • Views: 573
    25 Jun 2015, 03:16 AM Go to last post
  19. v154 Connection to Database failed

    Started by royaldave, 13 May 2015 12:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 748
    22 Jun 2015, 04:38 PM Go to last post
  20. v154 Payment modules missing in Admin

    Started by David R, 7 Jun 2015 12:27 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 754
    20 Jun 2015, 03:18 AM Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 262
    20 Jun 2015, 02:30 AM Go to last post
  21. Can't find admin login page after new installation

    Started by Solfant, 17 Jun 2015 01:53 PM
    • Replies: 4
    • Views: 277
    17 Jun 2015, 05:17 PM Go to last post
  22. v139h 404 error after migrating

    Started by darkusblack, 14 Jun 2015 08:46 PM
    • Replies: 2
    • Views: 283
    15 Jun 2015, 03:22 AM Go to last post
  23. v154 installation question

    Started by ken1, 24 May 2015 02:30 AM
    • Replies: 6
    • Views: 501
    26 May 2015, 01:27 AM Go to last post
  24. v154 Rename dist-configure.php file?

    Started by bluefirefly, 22 May 2015 04:57 AM
    • Replies: 5
    • Views: 425
    22 May 2015, 10:11 PM Go to last post
  25. application error v154 ZenCart and HHVM

    Started by pasi, 13 May 2015 08:44 AM
    • Replies: 4
    • Views: 411
    16 May 2015, 02:02 PM Go to last post
  26. zc_install blank screen

    Started by royaldave, 12 May 2015 07:51 AM
    • Replies: 3
    • Views: 370
    13 May 2015, 07:18 PM Go to last post

 
Page 1 of 120 1231151101 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •