If there are any suggestions/corrections please post them here.
Printable View
If there are any suggestions/corrections please post them here.
Hi,
i can't read the Bulgarian symbols when i set the products. The encoding is UTF-8 but still i can't. Can you help me?
Could you please provide a website?
the explanation is kinda blurry.
this is a nice topic!
i still have some problems with my bulgarian language pack! :( can someone send me one? pleaseeeeeeeeeeeeeeee :shocking::hug::flex:
http://www.zen-cart.com/index.php?ma...roducts_id=165
This is the language pack.
thank ypu. i put your language pack and some promlems i resolve, but i found anothet.
now, i want to edit some product, update information, and all the cyr simbols become: ?�?�???�???�??? 3 or ?????????????? ???????????? :shocking:
i think i shoud install all aver again :frusty:
Please bear in mind that ALL files in your shop should be converted to utf-8 (not only Bulgarian).
change page encoding and you will see those names appear correctly.
P.S. Abe shto si pishem na angliiski? :shocking:
i az tva se 4udq :)
A nqma li na4in da konvertiram vsi4ki navednaj,kato pri bazata danni? Tykmo go bqh opravila i ne6to razbazikah :( sega kato dobavq produkt na bg i mi dava maimunica.sy6to i za vsi4ko,koeto promenq na cyr ot admin panela. Ideq kvo da byzna?
Posted via Mobile Device
a q mi kaji kak da napravq lqvata i dqsna kolona da sa ot krai v krai? Gledam ,4e ti si go napravil na tvoq magazin i mi haresva mnogo. A pyk i e po-podredeno vsqka6...
тая латиница ми взима здравето... :frusty:
търсих го къде ли не, променях какво ли не и не става и не става. успявам да дръпна дясната колона повечко надясно и средната на ляво. при което средната застъпва лявата.. :no: ако ме разбираш по обясненията :blink:
спомням си, че беше нео елементарно, ама се убих да го търся :censored:
На първия пост... прегледай си файловете... ако някой не е УТФ-8 ще береш бая ядове.
на втория пост... прегледай си CSS-а
там търси width, в повечето темплейти е зададено в пиксели (май), ти го задай 100% и виж какво ще се получи.
Това по памет, щото ме мързи да търся конкретно. (ще го намериш 99% съм сигурен)