Just wondering...when I am in my store, and click on my shopping cart at the top, it doesn't take me to my cart...I see the link that says my cart...but is there anyway to make the actual cart graphic link to my cart as well?
carrie
Printable View
Just wondering...when I am in my store, and click on my shopping cart at the top, it doesn't take me to my cart...I see the link that says my cart...but is there anyway to make the actual cart graphic link to my cart as well?
carrie
Hi testuser,
can you please help me with the categories thing i told you about earlier. Please see it on my website:
www.dgtech.co.nz
I guess its just some stylesheet changes.
Hi testuser,
i did that and it got rid of some of the grey space, thankyou
But i want the black line on the top of the tabs box to go away and the actual tabs box to be the same grey colour as the header.
<?php
/**
* Acadame Template - tpl_header.php
*
* this file can be copied to /templates/your_template_dir/pagename<br />
* example: to override the privacy page<br />
* make a directory /templates/my_template/privacy<br />
* copy /templates/templates_defaults/common/tpl_footer.php to /templates/my_template/privacy/tpl_header.php<br />
* to override the global settings and turn off the footer un-comment the following line:<br />
* <br />
* $flag_disable_header = true;<br />
*
* @package templateSystem
* @copyright Copyright 2007 iChoze Internet Solutions http://ichoze.com
* @copyright Portions Copyright 2003-2006 Zen Cart Development Team
* @copyright Portions Copyright 2003 osCommerce
* @license http://www.zen-cart.com/license/2_0.txt GNU Public License V2.0
* @version $Id: tpl_header.php 4813 2006-10-23 02:13:53Z drbyte $
*/
?>
<?php
// Display all header alerts via messageStack:
if ($messageStack->size('header') > 0) {
echo $messageStack->output('header');
}
if (isset($_GET['error_message']) && zen_not_null($_GET['error_message'])) {
echo htmlspecialchars(urldecode($_GET['error_message']));
}
if (isset($_GET['info_message']) && zen_not_null($_GET['info_message'])) {
echo htmlspecialchars($_GET['info_message']);
} else {
}
?>
<!--bof-header logo and navigation display-->
<?php
if (!isset($flag_disable_header) || !$flag_disable_header) {
?>
<div id="headerWrapper">
<div id="topBarWrap">
<div id="topBar">
<?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/languages_header.php'); ?>
<?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/currencies_header.php'); ?>
<div id="cart_header" class="topBox">Shopping Cart<br /><? echo $_SESSION['cart']->count_contents();?> item(s) - <? echo $currencies->format($_SESSION['cart']->show_total());?></div>
<br class="clearBoth" /></div>
</div>
<div id="logoWrap">
<div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?></div>
<div id="topLinks">
<?php if (EZPAGES_STATUS_HEADER == '1' or (EZPAGES_STATUS_HEADER == '2' and (strstr(EXCLUDE_ADMIN_IP_FOR_MAINTENANCE, $_SERVER['REMOTE_ADDR'])))) {
require($template->get_template_dir('tpl_ezpages_bar_header.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_ezpages_bar_header.php');
} ?>
</div><br class="clearBoth" />
</div>
</div>
<?php } ?>
http://www.datahunter.biz/catalog
Brilliant template, I love it.
Can't for the life of me get banner position 3 working though. Can get the banner to display in header position 1, footer position 1, footer position 2, footer position 3 but it just vanishes when I set it to header position 3 (or header position 2)
Any clues???
:frusty:
http://hairrigs.com/shop
Then add this to your stylesheet:PHP Code:
<?php
/**
* Acadame Template - tpl_header.php
*
* this file can be copied to /templates/your_template_dir/pagename<br />
* example: to override the privacy page<br />
* make a directory /templates/my_template/privacy<br />
* copy /templates/templates_defaults/common/tpl_footer.php to /templates/my_template/privacy/tpl_header.php<br />
* to override the global settings and turn off the footer un-comment the following line:<br />
* <br />
* $flag_disable_header = true;<br />
*
* @package templateSystem
* @copyright Copyright 2007 iChoze Internet Solutions http://ichoze.com
* @copyright Portions Copyright 2003-2006 Zen Cart Development Team
* @copyright Portions Copyright 2003 osCommerce
* @license http://www.zen-cart.com/license/2_0.txt GNU Public License V2.0
* @version $Id: tpl_header.php 4813 2006-10-23 02:13:53Z drbyte $
*/
?>
<?php
// Display all header alerts via messageStack:
if ($messageStack->size('header') > 0) {
echo $messageStack->output('header');
}
if (isset($_GET['error_message']) && zen_not_null($_GET['error_message'])) {
echo htmlspecialchars(urldecode($_GET['error_message']));
}
if (isset($_GET['info_message']) && zen_not_null($_GET['info_message'])) {
echo htmlspecialchars($_GET['info_message']);
} else {
}
?>
<!--bof-header logo and navigation display-->
<?php
if (!isset($flag_disable_header) || !$flag_disable_header) {
?>
<div id="headerWrapper">
<div id="topBarWrap">
<div id="topBar">
<?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/languages_header.php'); ?>
<?php require(DIR_WS_MODULES . 'sideboxes/currencies_header.php'); ?>
<div id="cart_header" class="topBox"><a id="sclink" href="<?php zen_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART);?>"></a>Shopping Cart<br /><?php echo $_SESSION['cart']->count_contents();?> item(s) - <?php echo $currencies->format($_SESSION['cart']->show_total());?></div>
<br class="clearBoth" /></div>
</div>
<div id="logoWrap">
<div id="logo"><?php echo '<a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '">' . zen_image($template->get_template_dir(HEADER_LOGO_IMAGE, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'images'). '/' . HEADER_LOGO_IMAGE, HEADER_ALT_TEXT) . '</a>'; ?></div>
<div id="topLinks">
<?php if (EZPAGES_STATUS_HEADER == '1' or (EZPAGES_STATUS_HEADER == '2' and (strstr(EXCLUDE_ADMIN_IP_FOR_MAINTENANCE, $_SERVER['REMOTE_ADDR'])))) {
require($template->get_template_dir('tpl_ezpages_bar_header.php',DIR _WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_ezpages_bar_header.php');
} ?>
</div><br class="clearBoth" />
</div>
</div>
<?php } ?>
Code:#sclink{
display:block;
width:51px;
height:30px;
position:relative;
left:-52px;
}
It appears as though you've put a product directly in the Top Category ... Zen can't handle that, throws a fit.
So create Category and then place that product in it.
To keep from having to delete the product ... disable it by clicking on the green button in the admin, should turn red. Then add a category, then move the product to the new category, then enable the product.