Search:

Type: Posts; User: NewPowerCord

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: I have wrong site map to set up Google Analytics.

    i have same problem getting error massage as
    "Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead."
    site address
    www.newpowercord.com
    www.azsurplus.com

    i am...
  2. Re: Stock by Attributes - "WARNING: No Products found ... Nothing was updated"

    hi
    I have same problem how did you resolve yours?
    I am running a Zen-Cart site, 1.5.5e.
    trying to install "Stock by Attribute"t.
    every time I try to add option to product it crashes with...
  3. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    So how to make it work or somebody can test it in zencart v1.55, v1.55a or v1.55b. and find out what is the wrong?
  4. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    hi it is from this file and I believe some thing wrong with comments can you see carefully and guide me thanks
    includes/init_includes/overrides/init_templates.php

    /*
    * Determine the active...
  5. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    looks to me some thing wrong with comments can you have look it is from
    includes/init_includes/overrides/init_templates.php


    /*
    * Determine the active template name
    */
    /* bof Multi site
    ...
  6. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    hi I just replaced these files did not merge at all can you tell me what are the modifications you done in these files so I will open same files from v1.55b and modify them manually I believe that...
  7. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    I am trying to multi site add on zencart version 1.55b getting some problems with following files it will disappears side boxes and template wont show the colors.
    ...
  8. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    I am trying to multi site add on zencart version 1.55b getting some problems with following files it will disappears side boxes and template wont show the colors.
    ...
  9. Replies
    2,042
    Views
    394,158

    Re: MultiSite Module Support Thread

    will it work with zencart version 1.55b ?
    any reply will be highly appreciated thanks for your time.
  10. Replies
    0
    Views
    538

    Problem in info at glance

    in admin orders with information bubble some time it shows ');" onmouseout="return nd();"> using zencart 1.3.9 any fix?
    this is happening once a while not always thanks
  11. Replies
    29
    Views
    4,981

    Re: Real stock quantity

    was working great with 1.3.9H once upgrade to zencart version 1.5 it was dissaopear from Admin section Reports/real stock quantity i like this contribution and will really appriciate any help i try...
  12. Replies
    7
    Views
    3,504

    Re: html editor not working

    yes i tried
    but ch editor does not work for me

    Hi every one
    i recently upgrade my site from 1.3.9h to 1.5almost every thing is ok except html area was not there so I down load add on ckedit...
Results 1 to 12 of 13
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR