Search:

Type: Posts; User: noppie

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    197

    v157 Re: help with images not showing up

    I just wanted to add is I have deleted and reloaded the product and recreated it.. I made sure everything was out of the database.. I tried different versions of the picture.
    i have in png mostly...
  2. Replies
    2
    Views
    197

    v157 help with images not showing up

    i am having a hard time adding images.. when I add them in the admin add product. I add the image it is 600x600 pix

    see attached..

    as you can see is uploaded but it doesn't show in the admin....
  3. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Forum

    Here's the picture to show you how to add the store (template name) to the categories in multi-site.

    naomi
  4. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Forum

    I think the picture you uploaded was where you show the categories to store.

    i uploaded a picture to show you what needs to be done to show your different stores

    I also uploaded another picture...
  5. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Forum

    i use Ceon URI mapping mod with this with no uses
  6. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Forum

    ok, here we go.
    I have some pictures to help.

    now i have using multi-site off and on for a very long time.

    ok. the first step is to sign in your Cpanel

    and go to Domain Section
    and click...
  7. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Forum

    Ok I can help you tomorrow,. I am on my phone and I need my computer. I know exactly what is going on. I have been using this for years.
  8. v157 Re: question about debug HP Warning: Invalid argument supplied for foreach() php

    Thank you Software guy.. i will check these files and get back to you.. thank you again.
  9. v157 Re: question about debug HP Warning: Invalid argument supplied for foreach() php

    so the template name can not be changed for easier use.. it is the responsive template.. the NAME WAS CHANGED. the template is the exact responsive template that came with 1.5.7c
    for . I am pretty...
  10. v157 Re: question about debug HP Warning: Invalid argument supplied for foreach() php

    this is the php verison is PHP Version 7.4.26

    and the template version is
    responsive_classic that came with the zencart 1.5.7c
  11. v157 question about debug HP Warning: Invalid argument supplied for foreach() php

    here is my debug file and i am wondering if this will effect any orders i may have come in..

    THis is line 69 of the tpl-shopping_cart_default.php


    thank you
    noppie
  12. Sticky: v158 Re: Hover image alignment

    ok i really don't understand what happened and so sorry to bother anyone.. it is on my side.. last summer i paiinsakely went and removed the backgroud of my photos and re added the catalog. but how...
  13. Replies
    7
    Views
    431

    v157 Re: Add Extra Product Fields using an observer

    ok I took out the flag statement and it still doesn't show
  14. Sticky: v158 Re: Hover image alignment

    ok i do have some pictures that are jpg.. but i do not have in the same item a mix of jpg and png.. some old images are jpg
  15. Sticky: v158 Re: Hover image alignment

    i thought the program accepted png files
  16. Sticky: v158 Re: Hover image alignment

    i downloaded this yesterday and i got this debug file and i have no idea how to fix it without reloading all my pictures.most are in png format and some are jpg.
    here is my debug file THANK YOU...
  17. Replies
    7
    Views
    431

    v157 Re: Add Extra Product Fields using an observer

    ok i understand where to put the code but not sure what to put. added to the class observer file.



    AND this is from the language file

    i. i want to condition to show up in the front end.
    ...
  18. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i am so glad things are working out.. every store seem to have its own personality
  19. Replies
    7
    Views
    431

    v157 Re: Add Extra Product Fields using an observer

    thank you so much for this.. i was wondering why i can not see the info on my product page in the front end in my catalog, thank you
  20. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i have been using this mullit site for a long time. I have 3 stores on it.
    i used the responsive template that came with the cart.

    i tried using different templates and there was so many...
  21. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    on that will not work you have to change in the config file of what ever store you want.. cpane open your files.
    your shop/included/config-sites
    choose the config files for your store.
    under /**...
  22. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    and a different config file for each correct.
    the reason i ask is because


    so you have 15 different config files correct. 15 different templates correct!


    changing in the admin will not...
  23. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    first how many stores do you have?????


    i can probably help you..
    but need to know how many stores you have.
  24. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i have been using this mod on and off for years.. i can help you but not understanding what you mean by cat_filter did not work.. you get the info in your admin under Tools>>multi-site copy that...
  25. Replies
    15
    Views
    2,013

    v157 Re: Plug in to accomplish this?

    I think youi can use attributes for this.

    check out the attributes
    you can make text boxes on the attributes page where they could write which team to send the 20% to.
  26. Replies
    1,164
    Views
    266,845

    Re: Newsletter-Only Subscriptions for v1.3x

    not sure what you mean by backup.. i have about 5 or 6 databases in my cpanel. when I upgrade my store..I just fill in the new database.. less errors that way for me anyway.
    (You are presently...
  27. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    ok whos your hosting company.. I need to know this to help you. do you have cpanel? the place you uploaded your store
  28. Replies
    401
    Views
    140,991

    Re: MailChimp Newsletter Sidebox

    ok is this suppose to have a box to put an email in, it goes to another page to add info...
    did i do something wrong...
    i followed software guys instructions on his web site.

    in the...
  29. Replies
    1,164
    Views
    266,845

    Re: Newsletter-Only Subscriptions for v1.3x

    i have been trying to install this.. I get that ##########__WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.If you were entering information, press the BACK button in your browser...
  30. v157 Invalid Configuration - This transaction cannot be processed. The merchant's account

    i have check and double checked everything... in the API in paypal,

    now under the 3rd-party platform where you pick what you need in your store and i did not have the mobile payment clicked. I...
  31. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    My advise as being a long time zen cart user.. take your time.. i would download you cart and make test one and work from there.
    I got it working.
  32. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i am using 157c and the verison that i used is on this post #2148
  33. Replies
    6
    Views
    723

    v157 Re: session support

    my hosting company finally admitted it was them and fix it. i did give them a piece of my mind.. almost a week on this. all is working.. yea
  34. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    Carlwhat
    it is all working now.. thank you again
  35. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    no that did not work..thank you for trying..
  36. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    This is the debug file

    [23-Jun-2021 04:42:30 UTC] Request URI: /index.php?main_page=index&cPath=21_30, IP address: 24.113.223.101
    #1 include() called at...
  37. Replies
    6
    Views
    723

    v157 Re: session support

    what is strange.. i just uploaded and installed wordpress on this domain, with no problems.
  38. Replies
    6
    Views
    723

    v157 Re: session support

    thank you for responding.. here it is


    session
    Session Support enabled
    Registered save handlers files user
    Registered serializer handlers php_serialize php php_binary
    Directive Local...
  39. Replies
    6
    Views
    723

    v157 zc_install "problems with session support"

    trying to install 157c
    and i get this error

    went to the debug files and saw this ---------------
    Jun 20 2021 18:17 -- checkInitialSession
    FAILED
    (
    [sessionName] => zenInstallerId ...
  40. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i have the lastest multi site
    and 157b running on my site need help fixing

    and i got this debugg error
    [11-Jun-2021 22:58:30 UTC] Request URI: /index.php?main_page=index&cPath=21_30, IP...
  41. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    i made a small recording to show what is going on.https://youtu.be/g6-eAeYXIww
  42. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    you would not be able to because it is on the admin side. when I go to add a new photo for the categories.. the<!--heras-Kandi---> disappears.. and no photo will show.
  43. Replies
    2,215
    Views
    451,126

    Re: MultiSite Module Support Thread

    hi you all, I am back..
    I tried to add new pictures to my categories and here is what happens,.. when i put in the new pictures in and saved it.. the <--heras, Kandi---> disappears.. and when I...
  44. v150 Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    i got the feeds to finally show.. and i really don't know what i did.. but it is working
  45. v150 Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    I am having a strange problem.. the feeds directory is not being picked up, I set the folder to 777 and then 755 and it says it isn't there. I don't know what to do from here.. i used the google...
  46. Replies
    6
    Views
    1,331

    v156 Re: Problem with Attributes

    i wanted to thank you so much.. i rechecked everything.. and it may have been the muiti site re added the files and now no errors
    thank you again..
  47. Replies
    6
    Views
    1,331

    v156 Re: Problem with Attributes

    Ok, I am running 1.5.7b
    with multi-site
    i use the responsive temp that came with the cart.

    i have been using zen cart since 139

    i am having a strange problem.. below is my debug file and...
  48. Replies
    21
    Views
    17,742

    Re: Shopping Cart Steps Images [Support Thread]

    I have both regular products and downloadable products.. how to use your plugin?
  49. Replies
    207
    Views
    46,395

    Re: Email Archive Manager

    i runing 157
    and i just uploaded this and this is my debug files. can it be fixed.. thank you

    [11-Apr-2021 02:58:32 UTC] Request URI: /shop/angRy-SZm-trusT/index.php?cmd=email_archive_manager,...
  50. v155 Re: Is there a facebook dynamic ad plugin in the forum?

    i tried to use this in my phpmyadmin.. i changed my html-public to 777
    and i get #1045 - Access denied for user 'herasonl'@'localhost' (using password: YES)

    is there something i can do i would...
Results 1 to 50 of 201
Page 1 of 5 1 2 3 4
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR