Search:

Type: Posts; User: shirster

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. v151 Order timestamp doesn't match server time even though the timezone is correct

    Hi all!

    My server used to be on New York time while I'm located in Hong Kong, so I asked my web host to change the server to Hong Kong time for me. After that, both the current time displayed on...
  2. v151 Re: One of the admins suddenly can't login, password is correct, other admins are fin

    So no, I cannot login to this admin account either, although I can login to my own account just fine, and also a new dummy admin account that I created just to test and see if it was a ZC problem.
    ...
  3. v151 One of the admins suddenly can't login, password is correct, other admins are fine

    Hi all,

    I'm the superuser admin in my ZC and there are a few "lower-level" admins who have restricted access to the shop (they can only access the order areas). One of these admins can no longer...
  4. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    Hi Linda,

    Just wanted to report that after upgrading to the latest version of Dynamic Price Updater the problem went away... so YAY! :)

    As for the subdirectory thing... we had to keep the main...
  5. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    Hi Linda,

    Many thanks for your reply, I haven't got time to check the things you mentioned yet, but I discovered something just now when adding more Priced By Attributes products: if I disabled...
  6. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    OK I saw that no actual users were on the website so I quickly switched to Classic and tested, and the behavior was the same: I was able to add product to cart.

    Thanks!
  7. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    Thanks, I'll do the template switch and test when there are less people on the website. Probably 10 hours later.

    As for the URL rewrite, I think there is something like that set up at the server,...
  8. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    Have you checked the cart page after seeing the warning on the product page? Because I just tested again on my phone and it was added to cart even though I didn't select how many users....
  9. v151 Re: Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    Yup, here you go (a live shop):

    2c (dot) hk/index.php?main_page=product_info&cPath=4&products_id=34&number_of_uploads=0&language=en

    The error message is indeed triggered but the product got...
  10. v151 Product shouldn't be added to cart if customer didn't select a proper attribute

    I think there could be something wrong with my ZC's settings because if I remembered correctly the attribute behaviour wasn't like this at my 1.3.8 store... though I can't confirm because that store...
  11. v151 Re: Stange 500 internal server error when trying to add certain option names

    Thank you, Dr. Byte and RodG! I explained the situation to my web host, LiquidWeb, and they quickly whitelisted the mod_security rule for me. I can now use "Please select from" as an option name...
  12. v151 Stange 500 internal server error when trying to add certain option names

    Hi everyone,

    I've encountered a strange problem when trying to add certain option names using the Option Name Manager.

    Every time I try to add "Please select from below" as an option name, I...
  13. v151 Re: Question regarding $manufacturers_id in tpl_product_info_display.php

    Thank you, Dr. Byte sensei! I added this line in /includes/modules/pages/product_info/main_template_vars.php and it worked like a charm!


    $manufacturers_id=...
  14. v151 Question regarding $manufacturers_id in tpl_product_info_display.php

    Hi everyone,

    In my previous shopping cart (1.3.8) I was able to use these codes in tpl_product_info_display.php to turn the manufacturer name into a link, but now that I'm using 1.5.1 the codes no...
  15. Moved server, shop shows pound signs (# #) & nothing else when ordering in Chinese

    Hello everyone!

    I've just moved a ZC 1.3.8a to a new server, following the instructions in this tutorial.

    There are 3 languages available for this particular shop: English, Traditional Chinese...
  16. Round currency to dollar but still display 2 decimal places

    Hi all,

    How do I round the currency to dollar, yet still display 2 decimal places?

    E.g. A product is originally priced at $11.00, after a 10% off, I want the price to display as $9.00, instead...
  17. Re: How to remove "Click to enlarge image" link on Product Info page?

    Bump~~~~~~~~~~
  18. Re: How to remove "Click to enlarge image" link on Product Info page?

    Thanks, but that's for additional images? I want to remove the enlarge link for my default product image.
  19. How to remove "Click to enlarge image" link on Product Info page?

    Hi all!

    I'm running a 1.3.8a zc. I would like to remove the link to enlarge image on my Product Info page.

    To clarify, I don't use additional images, just one product image that doesn't need to...
  20. Re: Can't send email after web host installed firewall

    Thank you, I've activated email archiving and found the data in the database. Will tell web host to figure it out themselves. Thanks! :)
  21. Can't send email after web host installed firewall

    Hi!

    I'm using ZC 1.3.8a and PHP to send emails from the shop and it's been working fine until my web host installed a firewall for the server.

    Now the shop doesn't send email - or it does, but...
  22. Re: How to disable "shuffling" of manufacturer logos in the sidebox

    Thanks for your response, yes I realized that the logos were randomized by design, but I would like to display them all in alphabetic order :)

    Thank you for your help on the code, this is what I...
  23. How to disable "shuffling" of manufacturer logos in the sidebox

    Hello everyone,

    I installed the "Sidebox for list Manufacturers logos" addon on one of my 1.3.8a stores. Besides some typos and wrong instruction in the readme file everything works fine. The only...
  24. Replace manufacturer names with images (logos) in the side box

    Hi everyone.

    I'm on 1.3.8a. I have the manufacturer side box that shows a list of all manufacturers on every page of the store (not a drop down). I would like to change that to logos instead....
  25. Re: Add TITLE meta tag to categories and products

    BUMP (^v^)
  26. Re: Add TITLE meta tag to categories and products

    [NEW] is what I call the new tag, not the actual word for the tag... it could be "DOWNLOAD" or "PREVIEW" or something, depending on how things go... :)

    Sorry I know I wasn't clear enough in my...
  27. Add TITLE meta tag to categories and products

    Hi everyone,

    I'm using 1.3.8a and this is how my TITLE meta tags look like right now :

    For product page [PRODUCT NAME][SITE NAME][TAG LINE]
    For category page [CATEGORY NAME][SITE NAME][TAG...
  28. Replies
    4
    Views
    893

    Re: I made a mistake copying moneyorder.php

    Hi Ajeh, thanks for your reply. I'm surprised to hear that no error turns up on your side. Do you also have moneyorder (normal) enabled?

    I'll try your suggestion and see how things go. Thanks a...
  29. Replies
    4
    Views
    893

    I made a mistake copying moneyorder.php

    Hi all,

    I'm using ZC1.3.8a without any major modifications.

    I know I was careless but I was in a rush to offer another payment option, so I duplicated moneyorder.php to moneyorder2.php.

    I...
  30. Replies
    11
    Views
    6,056

    Re: CampaignMonitor Sidebox Support Thread

    Thanks for this excellent mod, Luke ! Could you please explain a bit more why customer cannot unsubscribe in this box and must click on the link in an email?

    But my main purpose of bumping this...
  31. Re: "Default Attribute to be Marked Selected" not working

    OK... never mind... don't know what happened... I couldn't figure it out so I went to lunch, and when I came back from lunch, it's suddenly working !

    I did refresh many times before going to lunch...
  32. "Default Attribute to be Marked Selected" not working

    Hello all,

    I'm running a 1.3.8a ZC.

    After adding a couple of attributes for a product and marking one of them "Default Attribute to be Marked Selected - YES", the attribute does NOT shows as...
  33. Replies
    2
    Views
    549

    Re: Disabling "multiple images" feature

    THANK YOU SO MUCH DrByte !!!!!!!!!! (^v^)
  34. Replies
    2
    Views
    549

    Disabling "multiple images" feature

    Hello all,

    I'm running a ZC1.3.8a store.

    I know that it is a great idea for Zen Cart to automatically detects multiple images for a product and displays them on the product page, I have had...
  35. Re: Vertical white space between images in IE6 and IE7

    Never mind - ain't got no time to take care of IE... will disable the link now.
  36. Vertical white space between images in IE6 and IE7

    Hello all,

    Working on a 1.3.8a ZC, got a weird white space between 2 images, already using "display:block" and putting all codes on the same line.

    As far as I know, only happens in IE6 and...
  37. Replies
    14
    Views
    4,753

    Re: Remove Contact Us Form

    For my 1.3.8a Zen Cart, version $Id: tpl_contact_us_default.php 4272 2006-08-26 03:10:49Z, just comment out line 48-78 to get rid of the contact us form using !-- and --

    :)
  38. Replies
    124
    Views
    45,012

    Re: Selling software licences

    Does anyone want to get together and pay for a customized module? I definitely need one right away. Please PM me if you are absolutely willing to pay, and able to pay immediately, for a module with...
  39. Replies
    15
    Views
    18,551

    Re: Simplified Chinese language pack

    Never mind... tried again with BBEdit and the text shows up fine... :)
  40. Replies
    15
    Views
    18,551

    Re: Simplified Chinese language pack

    OK I ran into a problem already. After downloading the language pack, I can't even read the text on my Mac... I tried opening the file in BBEdit and TextEdit and the Simplified Chinese text all...
  41. Replies
    15
    Views
    18,551

    Re: Simplified Chinese language pack

    Hi neteasy !

    Thanks for sharing the language packs... my store is in Traditional Chinese and English and everything is UTF8, and now I want to add Simplified Chinese too. Would it be a problem if...
  42. Re: Chinese: How to change the max. length of category title in category menu?

    Glad it worked ! :)
  43. Re: Chinese: How to change the max. length of category title in category menu?

    Nope I'm using the Traditional Chinese language pack and do not have this problem. Sorry I can't be of much help !
  44. Re: Chinese: How to change the max. length of category title in category menu?

    *Could be* the database field type restriction...

    Using phpMyAdmin, go to your zen cart database, navigate to the "categories_descriptions" table, change the field type of "categories_name".
    ...
  45. Replies
    7
    Views
    5,040

    Re: Removing Post/ZIP Code from signup

    Also check this thread out :
    http://www.zen-cart.com/forum/showthread.php?p=302826#post302826
  46. Replies
    2
    Views
    1,331

    Re: View all customers from a specific country

    Bumping an old thread since this is still unsolved... :)
  47. Replies
    144
    Views
    58,001

    Re: UTF-8 Zen-Cart Tutorial

    Shaun... YOU SAVE MY LIFE !!!!!!!!!!!! It works now ! (Though I used BBEdit to compare the documents and still don't know what went wrong ^^)

    Arigato !!!!!!!!!!!!!!! \(^o^)/
  48. Replies
    10
    Views
    4,111

    Re: "Installation In Progress" and nothing else

    Heidi, if you click on the link on post #7 of this thread, you will see what I mean :)
  49. Replies
    10
    Views
    4,111

    Re: "Installation In Progress" and nothing else

    Thanks Heidi, the installation works if I do not edit query_factory.php.
  50. Replies
    144
    Views
    58,001

    Re: UTF-8 Zen-Cart Tutorial

    Thanks Dr. Byte and Koi. I haven't tried the debug utility yet, I'd just like to report that if I edit the query_factory.php file BEFORE installation, I couldn't even install, I simply got stuck at...
Results 1 to 50 of 306
Page 1 of 7 1 2 3 4
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR