Search:

Type: Posts; User: ts232

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. v154 Re: Stumped: ZC Store and Admin Pages Completely Broken after Hard Drive Replacement

    Thank You!!! :cool:

    I grabbed the mysql directory from the distribution 1.5.6a and plugged it into my current install and everything seems to be working fine now. The big mystery is why all of...
  2. v154 Re: Stumped: ZC Store and Admin Pages Completely Broken after Hard Drive Replacement

    My /home/hbzenftp/hardbrakes.com/includes/classes/db is empty, and it has been for all of my working backups going back to at least 1.5.3. Somehow my system was working fine with the empty directory...
  3. v154 Stumped: Store Completely Broken after Hard Drive Replacement on server

    Help me ZC Community, you’re my only hope. I have spent months (on and off) trying to get my stable 1.5.4 store back up and running after my hosting company had to do an emergency hard drive...
  4. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    So I got tired of waiting for a non-beta version of stock by attributes to be released, and rewrote this report to work with the commercial Products Options Stock Manager...
  5. Replies
    49
    Views
    5,602

    v151 Re: Numinix Product Fields Version: 1.3.0

    I am having the same problem at Step 4, when trying to add the Description 2 field. The error message is below. I am running MySQL 5.1, and upgrading to 5.5 or 5.6 is not a viable option for me. I...
  6. Replies
    185
    Views
    29,092

    Re: CAPTCHA Anti-Robot Mod

    Spoke to early. After a break of a few days the spam resumed.
  7. Replies
    185
    Views
    29,092

    Re: CAPTCHA Anti-Robot Mod

    I think I may have found the problem. in Configuration->Email, make sure "Email Friendly Errors" is set to "true". It was set to false by default when I upgraded to 1.5.3, but after switching it to...
  8. Replies
    185
    Views
    29,092

    Re: CAPTCHA Anti-Robot Mod

    Shortly after upgrading to 1.5.3 I am not getting a tonne of contact form spam. I had captcha working on my old 1.3.9h system, but it seems that the magical new default spam blocking in 1.5.3 is not...
  9. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    Hi Folks. I have finally gotten around to upgrading my site from 1.3.9h to 1.5.3 and am able to reproduce some of the problems that you have been having on 1.5.x installs.

    Unfortunately, there...
  10. v139h Re: New USPS shipping module not working for international orders

    And as a thank you for wasting your time I just bought you a nice cup of starbucks from your paypal link. :cool:
  11. v139h Re: New USPS shipping module not working for international orders

    Doh! Wrong version installed. Corrected and things are working fine now. Thanks!
  12. v139h Re: New USPS shipping module not working for international orders

    Zip file should be attached to this post. It includes one working US transaction and one broken Canadian one.

    13779
  13. v139h New USPS shipping module not working for international orders

    Just installed the new version a few days ago. US Orders are going through fine, but not international orders. I turned on debugging and attached a sample for a Canadian shipping address. It...
  14. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    Do you have the stock with attributes plugin also installed?
  15. v139h USPS Shipping Module Quotes Stopped Working Today?

    Just noticed it today, working off the latest module version, quotes to international and domestic no longer working. Anyone else experiencing this?
  16. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    Does the error occur when loading the initial report page, or when trying to click on one of the product links?

    I am working on a new feature version and would like to correct this error, but I am...
  17. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    Version 2.0 now has partial support for stock with attributes. I am doing a new version that provides fuller support.
  18. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    I spent a lot of time optimizing my site, and improved the performance significantly. Pingdom.com is a useful tool for this. I experimented with different cache settings in zencart and on the...
  19. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    I will keep digging. Quick question though: when is a php session created for admin and shopping cart? For the former, is it at the blank admin login page or after the first log in attempt? For...
  20. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    I've got a fresh install of a zencart 1.5.0 with just the catalog DB carried over on the same server that loads the admin login page much faster. Unfortunately that 1.5.0 is not a pristine copy, I...
  21. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    Thanks. I'd already done most of those but rechecked the list just in case. For the admin log in, the delay occurs even before I attempt the login (i.e. just bringing up the initial empty login...
  22. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    Not quite. Even when I run the admin via plain http I have the delay. Similar with the initial shopping cart page, which is non-SSL, but slow to load.

    Not sure these two items are related,...
  23. v139h Re: Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    This is running on Dreamhost VPS with 1GB of reserved memory and a separate Dreamhost VPS SQL server with 300MB of reserved memory. On both systems I am running well within the amount of reserved...
  24. v139h Admin Log In Screen (and Cart) VERY slow to display

    This has been going on for quite awhile.

    Just pulling up the admin log in screen on my cart can sometimes take 10-20 seconds. Entering credentials and logging in then goes fairly quickly, and...
  25. Replies
    826
    Views
    175,187

    Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Sorry for the late reply. I think there is a typo in the sql patch for 1.3.9. The line below needs to end with a semicolon, not a comma. I think this could explain some of the earlier errors that...
  26. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    The defaults should work fine in the php file. No edits required. What version of ZC are you running?

    Just saw your signature, that all sites are running 1.3.9h, which is the same as mine. ...
  27. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Re: Stock vs. Sales Report Thread

    That's definitely something that I want to do. I am planning to install the stock by attributes contribution to my 1.3.9h cart soon, and would like the report to work with that.

    In the mean time,...
  28. Re: Stamps.com with a Mac, integration and other issues...

    Their tech support is excellent. There was a problem with the shipping method and attributes not propagating, however Jason stayed at work on it until they were fixed the same day that I reported...
  29. Replies
    826
    Views
    175,187

    Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    CrashWolf, thanks for your efforts on this!

    Seems to be working for me for domestic, although the recipient's email address is not propagating to the usps site. I think it used to do that before....
  30. Re: Stamps.com with a Mac, integration and other issues...

    After looking at this a bit further, it's so close to a great solution, but there seem to be two big limitations with shipstation:

    1) it does not seem to record the attributes for the products...
  31. Re: Stamps.com with a Mac, integration and other issues...

    Thanks to the latest Click n Ship debacle I am looking at ShipStation. The initial setup did not work well for me, but when I contacted their support they quickly drilled down to the problem being...
  32. Replies
    826
    Views
    175,187

    Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    That's what it looks like to me. I am downloading and trying. You can buy some priority mail stamps at the PO, so I am hoping for a quick fix if this will at least print out all of the details.
    ...
  33. Replies
    826
    Views
    175,187

    Re: usps.com Click-n-ship AutoFill Button Contrib

    Location to send a complaint form to USPS:

    http://faq.usps.com/eCustomer/iq/usps/request.do?create=kb:USPSFAQ&forward=inquiryType

    What a bunch of complete morons. Did anyone even see an...
  34. Replies
    17
    Views
    4,506

    v150 Stock vs. Sales Report Thread

    I am happy to give back to the ZC community with this report that I have found very useful for managing my own store. :clap:

    https://www.zen-cart.com/downloads.php?do=file&id=1371

    Stock vs....
  35. Re: Moving hosts, now cannot login to admin or add to cart

    Following your suggestion I have now put in a fresh install of 1.5.0 and upgraded my old DB from 1.3.7.1. Copied the template files over from the old install and after 15 minutes of tweaking...
  36. Moving hosts, now cannot login to admin or add to cart

    I am moving my 1.3.7.1 cart from a host to a new server that I am running another ZC install on.

    I can view the catalog fine, but I seem to be unable to initiate any sessions. The admin log in...
  37. Replies
    56
    Views
    13,694

    Re: USPS Web Tools Price Change Updates 2012

    I just upgraded yesterday with the version I found from the downloads section. Folder name is USPS v15 Ratev3

    Is that the right one to use?
  38. Replies
    56
    Views
    13,694

    Re: USPS Web Tools Price Change Updates 2012

    I am seeing the same behavior on my 1.39h setup after the latest USPS is installed. For Domestic, Priority Mail options show up, but not the flat rates. 95% of our shipping has been Flat Rate...
  39. Replies
    1
    Views
    623

    Re: Front Page Only: SLOOOW Parse Times

    It seems the main problem is with the display of sub-categories on the main page. I was getting thrown off by a delay between when I change the settings in the admin and when they take effect on the...
  40. Replies
    1
    Views
    623

    Front Page Only: SLOOOW Parse Times

    The front page of my website has been taking forever to load:


    Parse Time: 8.892 - Number of Queries: 4131 - Query Time: 8.1545999289856

    Other pages on the site are MUCH better than this. I...
  41. Re: USPS Internation Quotes (with latest patch) stopped working today (03/23).

    OK now it is working again. Not sure what happened. I did try going away from the shopping cart page and when I came back to it the quote was working again.

    Perhaps a caching error, or perhaps a...
  42. USPS Internation Quotes (with latest patch) stopped working today (03/23).

    EDIT: (never mind, working now)

    I installed the Jan patch months ago and everything was working fine. Starting today I noticed that I was no longer getting quotes for international (Italy,...
  43. Replies
    0
    Views
    842

    Mobile-friendly templates?

    I am contemplating a long overdue upgrade to my zencart site in the next few months (still stuck at 1.3.7 plus patches). My current site has a decent template that has been heavily hacked from some...
  44. Replies
    282
    Views
    35,174

    Re: BackUp ZC [Support Thread]

    Thanks for the clues. Turns out there was something in the zen directory that was overriding the global setting of PHP 5 set in the cpanel. I still don't know what it was, but I put the two lines...
  45. Replies
    282
    Views
    35,174

    Re: BackUp ZC [Support Thread]

    Hi,

    Great looking mod, thanks for contributing. I am trying to install this with a fairly modded and patched 1.3.7.1 on a system with PHP 5.2.9. At the admin screen I get a bunch of good looking...
  46. cPanel says PHP 5. server_info says PHP 4. What's up with that?

    My cart has been humming along for some time now without problem, a moderately modded 1.3.7.1. When installing the Backup Zencart mod I found an error that a PHP class was not being found...
  47. Replies
    47
    Views
    10,098

    Re: Windows Live Messenger addon version 1.0

    RTFM. :blush: Never mind.
  48. Replies
    47
    Views
    10,098

    Re: Windows Live Messenger addon version 1.0

    Following the instructions here, how do I "turn on the web chat function" for my new Windows Live account?
  49. Replies
    3,707
    Views
    731,250

    Re: Zen Lightbox...

    Same question here. Didn't see an answer to it. Anyone having luck with getting gallery mode to include both product images and other images in sideboxes etc?
  50. Replies
    128
    Views
    23,254

    USPS Changes Coming.

    Got this email a couple of days ago. Anything here that is going to require a new version of the shipping module?
Results 1 to 50 of 173
Page 1 of 4 1 2 3 4
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR