well here' s how it could be done:
edit .../your_template/common/tpl_header.php
and put the relevant code from your sidebar modules in it - in my case i had to look into:
/includes/modules/sideboxes/manufacturer_info.php
and:
/your_template/templates/tpl_manufacturers_about_default.php
this is the code i put into to tpl_header.php and of course some styling in the css files...
Code:
<div id="header_manu">
<?php
$manufacturer_info_sidebox_query = "select m.manufacturers_id, m.manufacturers_name, m.manufacturers_image,
mi.manufacturers_url, mi.manufacturers_about
from " . TABLE_MANUFACTURERS . " m
left join " . TABLE_MANUFACTURERS_INFO . " mi
on (m.manufacturers_id = mi.manufacturers_id
and mi.languages_id = '" . (int)$_SESSION['languages_id'] . "'), " . TABLE_PRODUCTS . " p
where p.products_id = '" . (int)$_GET['products_id'] . "'
and p.manufacturers_id = m.manufacturers_id";
$manufacturer_info_sidebox = $db->Execute($manufacturer_info_sidebox_query);
$content = "";
if (zen_not_null($manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_image']))
$content .= '<div style="float:right">' . zen_image(DIR_WS_IMAGES . $manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_image'], $manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_name']) . '</div>';
if (zen_not_null($manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_url']))
/**
$content .= ' - <a href="' . zen_href_link(FILENAME_DEFAULT, 'manufacturers_id=' . $manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_id']) . '">' . BOX_MANUFACTURER_INFO_OTHER_PRODUCTS . '</a>';
**/
$content = '';
if (zen_not_null($manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_about']))
$content .= '<div><a href="' . zen_href_link(FILENAME_MANUFACTURERS_ABOUT, 'manufacturers_about_id=' . $manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_id']) . '">' . BOX_MANUFACTURER_INFO_ABOUT . $manufacturer_info_sidebox->fields['manufacturers_name'] . '</a></div>';
$content .= '';
echo $content;
?>
</div>