Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    163
    Plugin Contributions
    0

    red flag Help! Column count doesn't match value count

    I apologize for duplicating this post but I'm desperate.

    This is what I get when I try to add an attribute:

    1136 Column count doesn't match value count at row 1
    in:
    [insert into zen_products_attributes values (0, '37', '2', '4', '0', '+', '0', '1', '0', '+', '0', '0', '1', '', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '', '', '0', '0', '0', '0', '1')]
    If you were entering information, press the BACK button in your browser and re-check the information you had entered to be sure you left no blank fields.


    I have read that I may have an extra field added by some module. What fields should be in the zen_products_attributes?

    I have searched and have found reference to this issue after adding Improved attributes controlled modual, but I have not added that modual.

    I do have supperorders
    lightbox
    zahoo and google feeder
    Image handler
    and others


    Thanks for any help with this

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    59,773
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    133

    Default Re: Help! Column count doesn't match value count

    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

 

 

Similar Threads

  1. Count doesn't match value
    By characterdriven in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 24
    Last Post: 1 Aug 2008, 12:36 PM
  2. After QBI Install - 1136 Column count doesn't match value count at row 1
    By Bostitch in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 4
    Last Post: 2 Apr 2008, 09:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •