Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    130
    Plugin Contributions
    0

    Default Remove "Sort by" Drop Down on New Products/All Products

    I want to remove the "Sort by" form that shows up at the top of the New Products and All Products Listing pages.

    I have "Include Product Listing Alpha Sorter Dropdown" set to FALSE in Product Listing. However the "Sort by" form still displays on the pages.

    I am running ZC 1.3.8a

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    41
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Remove "Sort by" Drop Down on New Products/All Products

    If your good with coding you can try to remove the line of code in the tpl_products_all_defaul.php(or what ever the php file is that is requiring the listing order tpl_modules_listing_display_order.php)

    be carefull when editing code to backup before you make any changes and good luck!

    ~B.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Shropshire UK
    Posts
    131
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Remove "Sort by" Drop Down on New Products/All Products

    Quote Originally Posted by BGallagher View Post
    If your good with coding you can try to remove the line of code in the tpl_products_all_defaul.php(or what ever the php file is that is requiring the listing order tpl_modules_listing_display_order.php)
    be carefull when editing code to backup before you make any changes and good luck!
    ~B.
    tpl_modules_listing_display_order.php
    Seems like the correct file - just commented out the div that starts like this:
    <!-- <div id="sorter">
    <label for="disp-order-sorter"><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY; ?></label>
    <?php
    ## echo zen_draw_form('sorter_form', zen_href_link($_GET['main_page']), 'get');
    ## echo zen_draw_hidden_field('main_page', $_GET['main_page']);
    // echo zen_draw_hidden_field('disp_order', $_GET['disp_order']);
    ## echo zen_hide_session_id();
    I commented out the whole div - sorter box now gone...
    Be sure to make a copy of the file before you try this - it seems to work though - unless it has affected anything else I am unaware of (YET) - I may have to retrace my steps if it has undesirable effects elsewhere...

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    32
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Remove "Sort by" Drop Down on New Products/All Products

    Worked for me too. Using the template overides system as ever adds peace of mind.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 16 Oct 2011, 12:58 AM
  2. How to remove ellipses ("...") after "All Products" and "New Products" on home page?
    By jthurman in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 18 May 2010, 03:30 PM
  3. Remove sort by drop down in new and featured products listing
    By Wils in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 6
    Last Post: 28 Apr 2009, 11:02 PM
  4. Integrate "All Products" into Category Drop Down Menu
    By ingoito in forum Addon Sideboxes
    Replies: 0
    Last Post: 1 Feb 2009, 10:38 PM
  5. Inside the "Categories" box it says "New Products" and "All Products"...
    By john9 in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 25 Feb 2007, 07:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR