Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Plugin Contributions
    0

    Default Installed 1.3.8a but receiving 404

    I have just installed zen cart 1.3.8a hosted at inmotionhosting.com and because it is a add on domain (temporary site) and I have not pointed the DNS to it, it is not found and I cannot get to the admin page to edit. Does anyone know how to resolve this so I can test the site before it goes live?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    4,608
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Installed 1.3.8a but receiving 404

    includes/configure.php
    admin/includes/configure.php

    Both the above files must use a valid Domain name. Either change the name or setup DNS to resolve to the Domain name you are using.
    The learning is in the doing.

    Potent Products

 

 

Similar Threads

  1. v151 Tracking Code Installed - ( not receiving data )
    By English in forum General Questions
    Replies: 10
    Last Post: 11 Oct 2013, 12:42 AM
  2. v150 Receiving a 404 Error When Adding to Cart
    By cmorrow in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 13 Aug 2012, 06:41 PM
  3. Installed successfully then receiving a 500 error
    By ewatkins in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 1
    Last Post: 3 Sep 2009, 08:29 PM
  4. Not receiving order but receiving payment
    By Glenn123 in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 5
    Last Post: 5 Jun 2009, 03:38 AM
  5. Receiving 404 Error when I have my SEO URL mod on
    By divaboutiques in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 3
    Last Post: 24 Sep 2008, 05:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR