Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    I have installed a template at my zen cart and it has disabled the sub categories from showing in the main section of the site.

    For example when you clik the main category it should show the sub cats in the main area of the site. (in my site it is the largest coloum)

    www.obama-bumperstickers.com

    Take for example this link
    http://obama-bumperstickers.com/inde...=index&cPath=6

    it should show the subcategories text and image in the right or main column. I turned the default template on and it works fine. So I am asking where the setting may be in the css or other file so I can get the sub cats to show.

    Your help is much appreciated.

    Thank you
    Anti Obama Bumper Stickers www.obama-bumperstickers.com

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Herts. UK
    Posts
    892
    Plugin Contributions
    4

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    It looks like the code to display the sub-category thumbnails has been removed. Check the /includes/templates/YOUR_TEMPLATE/templates/tpl_index_categories.php file there should be a part which says...
    PHP Code:
    <!-- BOF: Display grid of available sub-categories, if any -->
    <?php
      
    if (PRODUCT_LIST_CATEGORY_ROW_STATUS == 0) {
        
    // do nothing
      
    } else {
        
    // display subcategories
    /**
     * require the code to display the sub-categories-grid, if any exist
     */
       
    require($template->get_template_dir('tpl_modules_category_row.php',DIR_WS_TEMPLATE$current_page_base,'templates'). '/tpl_modules_category_row.php');
      }
    ?>
    <!-- EOF: Display grid of available sub-categories -->
    If in doubt, try removing the file from your template override directory so it uses the default one.

    Regards,
    Christian.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    Can I just paste that code into the file tpl_index_categories.php? And will it matter where I place the code? If so please let me know.

    Thank you for the quick response.
    Anti Obama Bumper Stickers www.obama-bumperstickers.com

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Herts. UK
    Posts
    892
    Plugin Contributions
    4

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    It depends on what changes (if any) have been made to the file. First, if the file exists in your override directory, take a copy of it then remove it from the override directory. See if that fixes your problem. You may not need to override that file.

    Regards,
    Christian.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    I am not sure what the override directory is can you explain that and where it is.

    And if I understand correctly I am to just delete the file from this override folder?
    Anti Obama Bumper Stickers www.obama-bumperstickers.com

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    Actually I have copied that code into the file and now it works. Thanks for all the help.
    Anti Obama Bumper Stickers www.obama-bumperstickers.com

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Herts. UK
    Posts
    892
    Plugin Contributions
    4

    Default Re: I have a template working and installed but it has disabled subcatigories

    Quote Originally Posted by tneitzel View Post
    Actually I have copied that code into the file and now it works. Thanks for all the help.
    You're welcome. Glad you got it working.

    Regards,
    Christian.

 

 

Similar Threads

  1. v138a Installed and Uninstalled sitemapXML but still have "Illegal Access" Error in Admin
    By prosam in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 1 Apr 2013, 05:00 PM
  2. I have installed a new template and now all of my sub catagories have disappeared
    By Daisy in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 0
    Last Post: 15 Sep 2009, 07:53 PM
  3. I have installed Barcodes on Packing Slips but...
    By giuly in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 0
    Last Post: 18 May 2008, 10:28 PM
  4. I bought a template, but now I don't have banners and ez pages
    By giuly in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 28 Mar 2008, 10:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR