Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 72
  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    133
    Plugin Contributions
    0

    Default Authorize.net SIM Module - There has been an error processing your credit card. Pleas

    Twice today I've had payments from Authorize.net (SIM), but the orders are missing. Debug modes was on and these are the last 2 lines:

    [HashValidationValue] => 5AAC581C2A8477E26DE8F1F4EFA3CED6
    [HashMatchStatus] => FAIL


    Would the [HashMatchStatus] => FAIL be the cause of no order created? And why would it have failed?

    Anita

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    183
    Plugin Contributions
    0

    Default Authorize.net SIM Module - There has been an error processing your credit card. Pleas

    There has been an error processing your credit card. Please try again.

    This is the error message that my customers are getting when they try to pay with a credit card.

    One customer was making a purchase on the phone with me I was stepping her through it, and she got this message "There has been an error processing your credit card. Please try again." BUT I checked in the authorize.net and the credit card went through.

    I called authorize.net and they said they dont see a problem maybe i should do a test purchase.

    I did a test purchase with my credit card and got the same error. BUT the card went through, I tried to call them back but they are gone for the day now

    The order did NOT come up on Zen Cart.


    I checked the HASH, transaction key, and the login id and they were all correct. I changed the hash and implemented the new hash and still getting the same error.

    I am using Zen 1.3.8A

    I set the authorize module to log and email.

    I got some emails, some saying SIM alert, but the transaction went through, but weird at the end it says
    [HashMatchStatus] FAIL

    Please please, someone help me with this.

    The last time a credit card went through was 2 days ago.

    The only thing I did today was to clean out the admin activity log in the morning,

    My processing is off site, the authorize gateway,

    I do have SSL.

    Please help me. Thanks

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Checkout Success Upgrade Problems?

    So after upgrading, I didn't notice since I never order personally.

    But i've been receiving complaints about a difficult ordering process of late. so I setup a fake product for 25cents, that way I dont test around with too much money, but found the following problems.



    Once I confirm the order and payment information and hit COMPLETE, it shoots me to this link:

    http://www.sjolietanning.com/error1.gif

    now it asks me if I want to display only secured information only, and I click YES:

    now it shoots this:

    http://www.sjolietanning.com/error2.gif


    as you can see its only text, but the BIGGEST problem is it sends me to step 2 of 3... well, the check Authorize.net, and it charged my card and went through perfectly fine. But on the customer side it looks like it didn't complete, and in admin, it wont show a new order.

    What could be causing this?

    Thank you.

    -Mike Sjolie

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    133
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: order missing from Authorize (SIM)

    I would like to add that I just changed my MD5 Hash on the Auth end, updated thru zen admin with the new code. Ran a test through my site using my own credit card.
    My Zen cart gave me the error "There has been an error processing your credit card. Please try again."
    Authorize.net did let the charge go through.
    Got the same [HashMatchStatus] => FAIL in the error log.

    I have 1.3.8a

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Checkout Success Upgrade Problems?

    http://www.sjolietanning.com/error3.gif


    This link above shows the order being returned as NOT VALID CREDIT CARD, but when you look at the bottom half of Authorize.net Admin panel, it shows that three charges were successful?

    What would do this?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Checkout Success Upgrade Problems?

    Very important to fix this fast as we do $2k+ a day in volume and been cut off for past week, we thought it was a bad week, but realize this is the issue we were having with people just logging off instead of figuring out what happens.
    Last edited by Kim; 30 Jun 2010 at 02:26 AM.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Checkout Success Upgrade Problems?

    Just noticed the kicked back page saying it was declined has a Authorize.net .DLL link instead of our website address. Thought this was interesting, but might be completely common:)

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    24
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Authorize.net SIM Module - There has been an error processing your credit card. P

    I'm having this same exact issue!

    Something is up....

  9. #9
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    133
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Authorize.net SIM Module - There has been an error processing your credit card. P

    Me too. I posted the same problem over in the payment and shipping modules section almost at the same time you started this thread.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Authorize.net SIM Module - There has been an error processing your credit card. P

    I just posted my own thread: http://www.zen-cart.com/forum/showth...=Authorize.net

    It seems like this is my EXACT issue for the most part. anyone have any idea why it is doing this?

    I had a good 20 customer calls today wanting to know why the credit card wasn't working, when really it did. Wont even show orders in admin.


    Here is a screenshot of the problem: https://www.sjolietanning.com/error3.gif
    Last edited by Sjolie; 30 Jun 2010 at 02:59 AM. Reason: add more info

 

 
Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 24 Jul 2013, 06:01 PM
  2. There has been an error processing your credit card. secpay
    By Husky570 in forum Addon Payment Modules
    Replies: 1
    Last Post: 7 Jun 2010, 10:54 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 12 Mar 2008, 02:14 AM
  4. There has been an error processing your credit card.
    By kevinatbrough in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 6
    Last Post: 1 Oct 2007, 10:18 PM
  5. There has been an error processing your credit card
    By zb21hay in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 2
    Last Post: 21 Oct 2006, 04:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR