Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Plugin Contributions
    0

    red flag USPS module not working properly and Authorize.net SIM giving error

    NEED HELP PLEASE:

    we have been testing our shop and when we go to complete a transaction we get some odd problems we cannot fix.

    #1 is Authorize.net (SIM)

    we set it up and seemed to have set it all up properly just to find when we go to use a credit card it skips inputting any credit card info at all jump to a confirm page and if u click the confirm button you get this :

    The following errors have occurred.
    (123) This account has not been given the permission(s) required for this request.

    don't get this error at all and dunno why we wouldn't have to input any credit card info or have that step skipped.

    #2 is USPS shipping

    this one wont add a handling fee to our shipping at all regardless of our settings, we need a simple handling fee added and this one doesn't seem to notice it being set up for one again regardless of any changes we try and make.

    we need some real in site into these problems and hopefully real soon so thank you in advance!!!!!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: USPS module not working properly and Authorize.net SIM giving error

    again please answer this post my last post was overlooked and we cant find any help!!! we need answers soon as this is having a huge impact on our business! please help

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    66,350
    Blog Entries
    7
    Plugin Contributions
    271

    Default Re: USPS module not working properly and Authorize.net SIM giving error

    Quote Originally Posted by aikisho View Post
    #1 is Authorize.net (SIM)

    we set it up and seemed to have set it all up properly just to find when we go to use a credit card it skips inputting any credit card info at all jump to a confirm page and if u click the confirm button you get this :

    The following errors have occurred.
    (123) This account has not been given the permission(s) required for this request.

    don't get this error at all and dunno why we wouldn't have to input any credit card info or have that step skipped.
    "This account has not been given the permissions required" ... that means something's wrong with your account settings inside the Authorize.net website. Contact your account rep for specific help in configuring it appropriately for taking payments.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donate to: DrByte directly or to the Zen Cart team as a whole

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Plugin Contributions
    0

    Idea or Suggestion Re: USPS module not working properly and Authorize.net SIM giving error

    thank you that helped out alot!

 

 

Similar Threads

  1. v139h Receipt page not working in COWOA, CEON and Authorize.net SIM
    By Amyne in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 9
    Last Post: 16 Oct 2014, 02:54 AM
  2. Authorize.Net SIM NOT WORKING
    By rspencer1762 in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 5
    Last Post: 11 Dec 2010, 11:03 PM
  3. Authorize.net SIM issue - 3 digit CVV error not shows-up properly
    By milkyway in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 1
    Last Post: 11 Nov 2008, 12:43 AM
  4. Authorize.net module not working properly for me
    By braggweb in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 6
    Last Post: 19 Sep 2008, 09:08 PM
  5. Authorize.Net SIM Module not working right for us
    By chaoscube in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 2
    Last Post: 12 Sep 2008, 09:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR