Thread: TaxCloud Addon

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 134
  1. #11
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Woodbine, Georgia, United States
    Posts
    3,712
    Plugin Contributions
    61

    Default Re: TaxCloud Addon

    Quote Originally Posted by Taxcloud View Post
    Hello Melanie,

    We have had merchants report that COWA does not work with TaxCloud since it replaces some of the checkout code that TaxCloud relies on.

    Currently in your cart it isn't making the call to compute the taxes, but it is making the call to commit the order. This is why you are getting the error message you are seeing.

    It may be possible to get the two modules working together but it will take some coding changes. I can try to see if there is a simple fix for this. I will give it a try and let you know.
    Thank you much
    PRO-Webs, Inc. :: Recent Zen Cart Projects :: Zen Cart SEO 12 Steps to Success
    **I answer questions in the forum, private messages are NOT answered. You are welcome to contact us via our website for professional engagements.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Seattle
    Posts
    83
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: TaxCloud Addon

    Hi, I was able to get this combination working by merging /includes/classes/order.php. Both of the add-ons modify this file.

    Please send me a private message if you would like a copy of this file.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Plugin Contributions
    0

    Default State Sales Tax Lookup 1.5 - tax cloud

    I installed this (1.5) tonight per the instructions, but when I log back into the admin secant there isn't a tax cloud section under the locations / taxes tab. I reuploaded all ( and yes I uploaded the admin folder contents to the renamed admin folder). Does anyone have any tips?


    this should be easy

  4. #14
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Holland, MI
    Posts
    230
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    It worked fine for me.

    Does anything show up under the Modules/orders total screen? You should see "Discount Coupon" and "Exemption Certificates" listed with aqn entry in the next colomn startting with ot_TaxCloud

    You may want to check to ensure that the files truly were loaded. If somehow a file was not properly loaded the first time, and the the file was in read-only mode, it may not have been re-written the second time.

    If that doesn't work, I would back up your site, VERY CAREFULLY remove the files that were installed and do a fresh install.

    Any other ideas out there?
    Steve Pembleton
    www.cheapjumprings.com

  5. #15
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Holland, MI
    Posts
    230
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    Quote Originally Posted by SPembleton View Post
    It worked fine for me.

    Does anything show up under the Modules/orders total screen? You should see "Discount Coupon" and "Exemption Certificates" listed with aqn entry in the next colomn startting with ot_TaxCloud

    You may want to check to ensure that the files truly were loaded. If somehow a file was not properly loaded the first time, and the the file was in read-only mode, it may not have been re-written the second time.

    If that doesn't work, I would back up your site, VERY CAREFULLY remove the files that were installed and do a fresh install.

    Any other ideas out there?
    One other idea. (This one had me baffeled for a while) If you are on a linux server, directory names are case-sensitive. Make sure you didn't use the wrong name for your renamed admin folder by using the wrong case.
    Steve Pembleton
    www.cheapjumprings.com

  6. #16
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Holland, MI
    Posts
    230
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    I am just testing out Tax Cloud. Using a test site for ZC 1.5, I tried the tax exemption option. After adding the info I selected "save" exemption and went to a white screen that just said "valid", and then stopped. When I hit the back button to my cart and refreshed, the tax was still there.
    Steve Pembleton
    www.cheapjumprings.com

  7. #17
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Holland, MI
    Posts
    230
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    Quote Originally Posted by SPembleton View Post
    I am just testing out Tax Cloud. Using a test site for ZC 1.5, I tried the tax exemption option. After adding the info I selected "save" exemption and went to a white screen that just said "valid", and then stopped. When I hit the back button to my cart and refreshed, the tax was still there.
    I think I figured it out - It doesn't work when the site is down for maintenance. Is that the answer? It is working now.
    Steve Pembleton
    www.cheapjumprings.com

  8. #18
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    4
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    Using ZenCart 1.5 (installed via FTP and zc_install) with only the USPS shipping option added and installed. I'm trying to use TaxCloud but having a problem where the tax amount is not being added to the total sent for payment (using Authorize.net AIM for payment). For example, an order with subtotal of $10 shows the correct tax amount of $0.72 and correct order total of $10.72 on the checkout payment information screen but the "x_amount" value being sent to the payment server is 10.00.

    Any ideas what could be causing this? Thanks!

  9. #19
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Seattle
    Posts
    83
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: TaxCloud Addon

    Hello, we have a fix for this specific issue. If you contact me directly I can email you the file. Thanks.

    Quote Originally Posted by Pete_srcs View Post
    Using ZenCart 1.5 (installed via FTP and zc_install) with only the USPS shipping option added and installed. I'm trying to use TaxCloud but having a problem where the tax amount is not being added to the total sent for payment (using Authorize.net AIM for payment). For example, an order with subtotal of $10 shows the correct tax amount of $0.72 and correct order total of $10.72 on the checkout payment information screen but the "x_amount" value being sent to the payment server is 10.00.

    Any ideas what could be causing this? Thanks!

  10. #20
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Plymouth, MN
    Posts
    4
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: TaxCloud Addon

    Great, thanks! I've sent you a PM with my e-mail.

 

 
Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. v152 Problems with TaxCloud
    By retched in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 20
    Last Post: 11 May 2014, 05:47 AM
  2. v151 Should TaxCloud be passing State Code or State name to TaxCloud for verification?
    By RCwebdev in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 9 Dec 2013, 10:16 PM
  3. v150 Taxcloud and TICs
    By Sanguinarius in forum Currencies & Sales Taxes, VAT, GST, etc.
    Replies: 7
    Last Post: 1 Apr 2013, 06:54 PM
  4. v151 can the taxcloud addon be tested within local wamp development server??
    By tlyczko in forum Currencies & Sales Taxes, VAT, GST, etc.
    Replies: 2
    Last Post: 4 Dec 2012, 08:37 PM
  5. v151 Issues Installing TaxCloud Addon
    By DK07 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 10 Oct 2012, 04:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR